Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak neki?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy fiú aki régóta tetszik.Nem egy suliba járunk, így ritkán látom.Szoktam neki néha írni, de lassan kifogyok az indokokból...Mindig jól elvagyunk, de mégis miket kérdezhetnék tőle?Túl nagy érdeklődést sem szeretnék mutatni.Köszi a válaszokat!14/L2016. nov. 6. 18:11
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ilyen alapkérdésekre gondoltamXD
2016. nov. 6. 18:18
3/6 anonim válasza:
ja ezt tőled kérdeztem kérdező :DD
4/6 anonim válasza:
Szoktál neki néha írni... De ő amúgy ír neked, keresi a társaságod? Ha nekem tetszik egy lány akkor szeretnék vele minél többet beszélni, akár neten akár személyesen.
5/6 A kérdező kommentje:
Előfordul hogy ő is ír.
2016. nov. 6. 19:15
6/6 anonim válasza:
beszélgess valami bizalmas dolgodról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!