Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi a fontosabb egy fiúnál külső v belső?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 13:16
11/19 anonim válasza:
Belső a fontosabb, természetesen (és ha most jönnének a nőgyűlölők, akkor előre is üdvözletem nekik). Mindegy, hogy nézel ki, hisz' a szerelem vak!!:D És ez tényleg igaz..^^
12/19 anonim válasza:
Sztem fontos a belső és a külső is. Bár én nem nagyon lennék együtt egy csúnya,de okos fiúval. Meg olyannal se aki jóképű,de mégis síkhülye. Külső:60%,belső:40%
13/19 anonim válasza:
Igaz, fiu vagyok, de odaírom azért, hogy a lányok nehogy azt érezzék minden a külső egy fiunál.
Belső: 100%
Külső: 0%
És ezt komolyan is gondolom.
14/19 anonim válasza:
50%-50% külső megfog, belső megtart
15/19 anonim válasza:
A nőknél különösen fontos a külső, keress rá a HALO effektusra. A nők egy attraktív személyhez egyből jó belső tulajdonságokat párosítanak, és sokkal könnyebben néznek el neki bunkóságokat stb., csak mert "olyan kis cuki". Asszem a nőknél vagy 2x erősebb ez a Halo effekt mint a férfiaknál, több kutatás is van erről. Tehát a külső a fontosabb a nagy részüknél, nem is kevéssel.
16/19 anonim válasza:
nem elég, ha csak kívül BMW.
belül is legyen az, tehát pl. bőr, ülésfűtés stb.
17/19 anonim válasza:
Ugy vagyok vele, hogy kulso megfog belso megtart. Ehhez tartom magam, mert mindketto dolog igenis fontos, de a maguk modjan
18/19 Fruzs33 válasza:
Hát....nekem nagyon fontos a belső
90 belső
10 külső- a 10% -ban fontos,hogy barna szeme legyen...azok jönnek be
19/19 DoLeKi válasza:
Mindkettő nagyon fontos, mert lehet egy pasi helyes, ha egy tuskó...vagy lehet nagyon rendes,de elég ronda... ha nem szereted, akkor nem se elég rendes, se elég jóképű sztem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!