Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthetek neki valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthetek neki valamit?

Figyelt kérdés

Pár napja üzenetezgetek egy nálam két osztályal feljebb járó fiuval azt írta "szépvagy" "csinosvagy" " jó nő vagy" "aranyos vagy" vajon tényleg komolyan gondolja? Elmesélte, hogy az elöző barátnője miért hagyta ott. Volt egy nap amikor nem írt és úgy éreztem magam mint akit most dobtak ki, érezhetek íránta vmit? Nem tudom mi van, de mikor üzizgetünk olyan mintha már kiskorunk óta ismernénk egymást.

Csak szorakozik vagy tényleg komolyan gondolja azokat amiket írt? Jelenthetek neki valamit?

2016. nov. 3. 17:32
 1/3 anonim válasza:

Szia

Nem tudhatom vagy tudhatjuk, hogy vajon tenyleg komolyan gondolja-e, mert nem ismerjuk. Az is elofordulhat (foleg idosebb fiuk eseteben)

Meg egyaltalan a fiuknal, hogy csak szexet akarnak, kalandot, stb

Ezt sajnos nem tudhatjuk hogy vajon komolyan gondolja-e de persze nem kizart

A legegyenesebb szerintem az lenne, ha rakerdeznel nala, hogy neki mik a tervei veled

Komoly erzelmeket nem hiszem hogy erezhetnel iranta, max fellangolast vagy csak tetszik:)

2016. nov. 3. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne tudhatod, hogy most komoly vagy sem, de szerintem jobb félni, mint megijedni. Igen érezhetsz... Bocsánat, nem is csak érezhetsz, hanem érzel is. A kérdés csak az, hogy ő csak egy jó partyt lát benned, vagy egy potenciális hossgútávú kapcsolatot.

18F

2016. nov. 3. 18:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2016. nov. 5. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!