Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 eves fiuk! Nektek egy buliba mirol tunik fel egy lany? Mirol dontitek el hogy en ma este vele leszek stb.
Figyelt kérdés
Ha eleg sokan vannak 30-40-en vagy tobben
Meg ugy alapbol.Mirol vesztek eszre ennyi lany kozott valakit?Szep a lanyok tobbsege ebben a nagy tarsasagban
2016. nov. 2. 19:15
1/7 anonim válasza:
16 evesen minek jarsz te buliba ?
2/7 anonim válasza:
Mert hova járjon b a s z k i?
Legalább van élete, példát vehetnének róla sokan.
A kérdésre visszatérve, ha tényleg mindenki szép akkor személyfüggő hogy mit lát meg ami megfogja.
3/7 anonim válasza:
#2 hat neked is annyi eszed van amennyi latszik jartal mar te valaha buliban? Mert ezek szerint te nem igazan tudod mit csinalnak ott. Meg az nem elet. Az az elet ha kimozdul otholrol a baratiaival hulyeskedni.
4/7 anonim válasza:
Seggreszeg mindenki.. Leszolitod es mentek szobara.😂
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves elso!:) Szerintem ameg nem voltam seggreszeg es ameg nem jottek ertem a szuleim mert nem tudtam felallni addig nyugodtan elmehetek kicsit lazitani neha.En nem tudom te milyen bulikba jartal de en normalisakba.Hogy mitcsinalnak ott? Tancolunk kepzeld el.:)Meg beszelgetunk.Egesz jo tanulo vagyok ha kivancsi vagy az atlagomra 4,5.Neha szerintem nem baj ha kimozdulok szerintem.Fokepp hogy szunet van.Es kerlek nem az volt a keresem hogy szolj bele az eletembe vagy oktass ki hanem ha esetleg tudsz normalis valaszt adni akkor adj azt.Neked ez nem sikerult de azert koszonom.😉
2016. nov. 3. 09:51
6/7 A kérdező kommentje:
Masodik!Koszonom:)
2016. nov. 3. 09:51
7/7 anonim válasza:
28 vagyok, de ez mindig ugyanaz marad. hogy mozog, jó segge van-e, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!