Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért van az hogy aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért van az hogy aki szépnek mondja magát meg nemtudom az is csúnya? :'D

Figyelt kérdés
Tényleg egy csomó csajjal beszéltem es mind irta h o aztan szép meg ego az megvolt aztan tiszta csunya tok felesleges tanácsit kérni vagy bármi:D 16/f
2016. nov. 2. 18:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mindenki mást tart szépnek...ha neked ez a magán véleményed, oké, de most ez így mi?!?

Mondjuk egy nagyon kis részben azért igazad lehet, hogy az ego a mai fiatalok egy bizonyos részének lételeme....most ezzel nem szeretnék senkit sem megbántani még véletlenül sem!:*

2016. nov. 2. 18:54
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
En tenyleg szep vagyok ;) de it az a kerdes hogy te jokepu vagy-e L16
2016. nov. 2. 18:55
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Hát figyelj, inkább legyen valamenyi egója és tartsa magát szépnek, minthogy egy szép lány akit meg felszednél az meg semmibe se vegye magát. Elég idegesítő.
2016. nov. 2. 19:01
 4/16 anonim ***** válasza:
mert egoisták beképzeltek
2016. nov. 2. 19:02
 5/16 anonim ***** válasza:
Hat igen némelyik el van szalva... En mindig is azt mondtam h nem vagyok szep de egy par fiutol mar megkaptam h ne hulyeskedjek mert szep vagyok... Hat nem tudom... Mindig taaalok valami kigogasolhatot magamon... 14/l
2016. nov. 2. 19:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak neked csúnya. A szépség az egyik olyan kérdés,amelyről a lehető LEGFELESLEGESEBB beszélni,mert az relatív.Mindenkinek más tetszik,nem vagyunk egyformák.
2016. nov. 2. 19:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Lehet,másnak meg te vagy pokolian csúnya. :P
2016. nov. 2. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:

Ismerőseim idézve : " Szemből Martin Garrix hasonmás vagy , félmeztelen meg tiszta Schwarzenegger xD "

Mindenkinek más a szép , ez van.

2016. nov. 2. 19:10
 9/16 A kérdező kommentje:
Az a vicces h volt olyan valaszolobaki itt is szepnek mondta magat es nagyon nem az:D
2016. nov. 2. 20:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Azert irjak mert azthiszik h ugy nem irogatnal veluk ha tudod h csunyak. Ezert kihasznaljak azt a kis idot ameddig fogalmad sincs hogy hogy neznek ki(:4
2016. nov. 2. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!