Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már nem mutatok a melleimrő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már nem mutatok a melleimről képet egyből le kell lépni?

Figyelt kérdés

Beszéltem egy sráccal.Kérte hogy küldjek a melleimről képet.Én nemküldtem erre lelépett.

Tök normális volt.

Ha a barátnőtök nem akar lefeküdni veletek dobjátok?Vagy mivan???

Azért vagyok kiakadva mert ez nár nem az első eset.

Valaki aki normális elmagyarázná nekem hogy ebben mi a jó?

L

2016. nov. 2. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem olyan volt, hogy azért hordott el mindenféle r..bancnak meg k..rvanak,mert nem küldtem képet a melleimrol.picit néztem egyet hogy a fogalmakat milyen "helyesen" hasznalja.. l
2016. nov. 2. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Beteg srác ne bánd. Aztán meg sok a köcsög pedofil akik erre verik ki vagy még durvább, megosztják egymás között, De a legszebb az, hogy sok buta csaj képes magáról küldeni a barátjának vagy bárkinek, aki kéri, nagyon durva képeket is...
2016. nov. 2. 18:18
 13/14 Dreed ***** válasza:

szimplán csak olyat fogtál ki,aki erre hajtott és ennyi.

nem kell általánosítani.

2016. nov. 2. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell kép de szívesen beszélgetnék veled. Irj
2016. nov. 3. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!