Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha beats fulest hordok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beats fulest hordok a csajoktol milyen reakcio varhato?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Ribik lecummantanak, amúgy semmi reakció nem lesz.
2016. nov. 1. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Pont olyan, mintha nem hordanal. Leszarjuk konkretan...ha rendben vagy!! Meg az se tanacsos h Jay-Z-nek erezd magad kozben, csak kulturaltan.
2016. nov. 1. 23:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Okes nem csajozas miatt vettem meg mittudom en csak soha nem lattam meg senkin es mindenki csak isteniti mondom elozetesen megkerdezem mire szamitsak
2016. nov. 1. 23:16
 4/9 anonim válasza:
Szerintem nem szolnak majd hozzad, mert latjak hogy zenet hallgatsz
2016. nov. 1. 23:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Aaaa utolso ott a pont :DD
2016. nov. 2. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Pont leszarjak.

Nekem beats pro van, az arany szinu kiadas meg arany s7 edge melle es mindenki baszik ra. En sem azert vettem hogy majd ezzel leszek valaki, hanem mert egy jo equalizerrel qrva jol szol a beats fules.

2016. nov. 2. 02:50
 7/9 anonim válasza:
Ha látszik az arcod és szipagikus plusz nem vagy egy tapló akkor elég jó reakció várható de nem a Beats fülhallgató miatt
2016. nov. 2. 06:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Szigpagikus plusz? Ez mit jelent?:d
2016. nov. 2. 07:04
 9/9 anonim ***** válasza:
szimpatikus akart az lenni, csak elírta szerintem.
2016. nov. 2. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!