Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly?

Figyelt kérdés
én ezt nem értem.. miért van az h a fiúk itt pattognak h fuu csak ilyen ribik és tucatlányok vannak akik már 14 évesen elvesztették ... komolyan igen elismerem h elég sok ilyen lány van de azért azt annyira birom h magukban semmi rosszat se vélnek felfedezni..csak a lányok a rosszak vagy mi? mert nem hinném... én nem általánosítok ismerek olyan fiút aki normális és olyat is aki ilyen gyökér... de azért nem kéne lehordani az összes tinit mert igenis van olyan aki normális... és ez annyira feltud cseszni h csak a lányok vannak beállítva hibásnak.. szerintetek?

2016. nov. 1. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

Azért ennek van alapja,de valóban nem jó, hogy így általánosítanak minket. Természetesen a fiúk sem szentek, de nem sok fiút láttam még ilyen dolgokat csinálni:

-napi 10 szelfi csücsörítve pucsítva 432 kiló sminkkel

-buliba random (jó esetben) fiúkta smárolgatni, mert az olyan menőő

- dicsekedni hogy benne tegnap 5 fiú volt

-úgy okoskodni, hogy a csaj még beszélni sem tud

-szapulni azokat, akik még vihetik valamire az életben

stb.

2016. nov. 1. 21:44
 2/10 A kérdező kommentje:
igen igazad van de a fiúk meg mást csinálnak ami szintén ilyen gáz
2016. nov. 1. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Igazad van :) hozzátenném hogy az éremnek két oldala van, ugyanannyi fiú fekszik ke valakivel, mint lány, csakugye ez a fiúknál "macsó", míg a lányoknál "hülyep...csa" lesz az illető. Ráadásul egyébként nem értem, mi a gond azzal ha szexelnek?? Azért élünk, hogy éljünk :D
2016. nov. 1. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Haver, elmondtam, hogy privibe várlak, ha pampogni akarsz...

M4rtin_

2016. nov. 1. 21:49
 5/10 Stark2000 ***** válasza:
46%

A lányok még hagyján, mert ha éppen nem barátnő keresésre mész, teljesen mindegy. Egyszóval, leszarod. Amikor viszont próbálsz valami ismeretséget szerezni, vagy oda mész egy társasághoz beszélgetni, egyből feltűnik a 40 kilós ecseteken a szűk gatya, divat cuccok.. Kivétel mindig akad, de általánosítani azért szoktak (lányok: ribi. fiúk: divat melegek), mert a többség olyan. Ezt még meg is értem, mert a nagyvárosi fiatalok többsége "általános" , míg aki kisebb városban / faluban lakik, szembetűnőbb a kivétel.

Mielőtt még menne az ész osztás: saját tapasztalat. Abból a 4 emberből akiket én ismerek mind kisebb faluból jöttek. (Érettek, néha elég érdekes de nem szokványos stílusuk van, teljesen jól kitudok velük jönni.) Mivel nem látok bele más körülménybe (és ez véleményem szerint nem az én hibám, mert ilyen az életem), más helyszínbe, így nem igazán tudok más következtetést levonni. Biztosan akad a nagyvárosokban is kivétel, de egyenlőre nekem nem adatott meg a lehetőség, hogy találkozzak velük.

2016. nov. 1. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

napi 10 szelfi csücsörítve pucsítva 432 kiló sminkkel --> fiúknál napi tìíz félmesztelen szelfi

-buliba random (jó esetben) fiúkta smárolgatni, mert az olyan menőő --> fiúknál lányokkal smárolás

- dicsekedni hogy benne tegnap 5 fiú volt --> a fiúk azal dicsekednek hogy 5 lányban voltak tegnap

-úgy okoskodni, hogy a csaj még beszélni sem tud --> mert a fiúk nem okoskodnak úgy hogy nem tudnam beszélni?

-szapulni azokat, akik még vihetik valamire az életben --> fiúknál dettó

2016. nov. 1. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
19%
1. vagyok Ezért írtam hogy a fiúk sem szentek. De azért gondolom, hogy van alapja, mert az arányok másak. Van 15 ilyen fiú ismerősöm és 40 ilyen lány
2016. nov. 1. 21:56
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os nagyon adom :)
2016. nov. 1. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
7es akkor csak rossz helyen szeded össze az ismerőseidet .
2016. nov. 1. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert az arányok nen másak max kevesebb ilyen srácot ismersz az nem jelent semmit
2016. nov. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!