Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így működő képes egy kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működő képes egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Már egy ideje észre vettem,hogy a barátomnak nem tetszek,se külsőleg se belsőleg.Folyton a hibáimra mutat rá ilyen kis "poénkodások" meg "szivatások" során.Egyébként nincs más baj ,szokta mondani,hogy szép vagy vagy kedves de itt a szókincse kiapad .Mikor én dícsérem,és fél oldalas szöveget nyomok le neki arról mennyire gyönyörű és különleges úgy külsőleg,mint belsőleg lerendezi egy sima "te is" -el ,de ilyenkor is érződik,hogy nem gondolja komolyan.Mindig az én hibáim vannak elötérben és elmondja,hogy ezekkel együtt szeret ,ezeken próbálok is változtatni ami eléggé meglátszik de az sem értékeli igazán

Mindig őt kell pátyolgatni és sajnálni,velem már alig törődik...nem akarom elveszíteni

modanátok erre valami véleményt vagy ilyensmi

előre köszönök minden választ

2016. nov. 1. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy nem egyébként ez elég végletes dolog.

Valamelyik csajomat nem mertem dícsérni, mert annyira szép volt:D:D , de nem hinném hogy ez lenne a probéma.(hu basszus nem sértésnek szántam) ezt :'DD komolyan nem.

2016. nov. 1. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:

hát, "nem akarod elveszíteni" ... akkor viszont törődj bele, hogy a kapcája vagy és az is maradsz ...

az emberek egy része ilyen, mint amilyennek a barátod leírtad, de ez nem fog változni ... mert miért is változna? te ragazkodsz hozzá, és nem fordítva ...

te pedig ezmiatt nagyon ne változtass magadon, mert nyilván te is észrevetted, hogy telesen mindegy mit teszel, ez a probléma továbbra is fennáll és fenn is fog ...

tudom mondani könnyű, de nagy szívességet tennél magadnak, ha ezt az egészet hagynád a francba és keresnél olyant aki megbecsül téged

2016. nov. 1. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:

egy kapcsolat ne decserkedesbol aljon, persze legyen meg az is, foleg amikor megismeritek egymast egy ket jo szo jolesik, de ne az legyen az alapja

Sokan beleesnek ebbe a dologba

2016. nov. 2. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!