Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiuk! Mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Van egy lány az évfolyamomban. Majdnem 2 év van köztünk. Már körülbelül egy éve nagyon érdekel. Rávettem nemrég magam, hogy kezdenem kéne valamit. Amit megtudtam róla az alapján teljesen összeillenénk. Bejelöltem, beszélgettünk. Eddig minden szép és jó volt. Egyszer csak letiltott. Ráírtam más platformon, hogy szívesen megismerném jobban, és a tiltásomat feloldotta. Aztán megint letiltott. Utána megint feloldott. Szerintetek normális vagyok? Nyomulós lennék ha most is bejelölném? Fiuk! Szerintetek megéri? (alibi kérdés, mert erre úgy is tudom a választ)2016. okt. 26. 17:35
1/12 Domaházy Ákos válasza:
Hát szerintem ez nagyban a nyomulós viselkedés az a te hibád. De az meg az ő hibája hogy nem mondd semmit neked meg letilt. De minden esetre próbáld meg a kezdeményezést ha elküld a péééééeeebe akkor nem tudsz mit kezdeni csak annyit hogy leszállsz róla
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de semmit nem mond, se igent, se nemet
2016. okt. 26. 17:53
3/12 anonim válasza:
Nem lehet hogy az exe feltördeli azokat ahol irtok? Nekem ezt csinálta az eggyik és mindig letiltotta azt akivel beszéltem.
4/12 A kérdező kommentje:
Na jó, feladom, kész, eddig tartott a tudásom, rajta nem lehet kiigazodni...
2016. okt. 26. 18:04
5/12 A kérdező kommentje:
Valaki privátba segítene?
2016. okt. 26. 18:05
6/12 anonim válasza:
Szívesen segítek, ha még kell. De akkor most miért tiltott?
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is az lesz... :(
2016. okt. 26. 18:26
9/12 anonim válasza:
Szólitsd meg. Erre ez a medgoldás
10/12 A kérdező kommentje:
Magamnak is nehez beismernem, nem tudom miert, de szerelmes vagyok bele.
Szoktunk ritkan szemelyesen is beszelni..
2016. okt. 26. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!