Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok egy fiurol aki bemutatkozáskor megemlíti hogy haladó szinten hip-hop ozik? Nektek bejön ez a sportág és melyik sportág jönn be legjobban nektek?
Jaj, jaj.
A balett már hogy a fenébe volna b*zis?? Szerintem nagyon is vonzó, ha egy fiú a művészetek ezen ágát simogatja.
Balett, Néptánc, Kosár, Karate.. Ezek imponálóak számomra.
Húúúhaa..Hol is kezdjem....
Én egy olyan hiphop-os srác vagyok aki születése óta benne van a táncba és főleg a hiphop-ban, már most abban a korban vagyok hogy elkezdtem ezt tanításszerűen is csinálni,mondhatni nem vagyok kezdő a tánc világában.
Semmiképp sem mondanám hogy sokszor, de párszor főleg fiúktól kaptam olyan kérdést hogy "a lányok miatt csinálod" vagy hasonlók...na most ha Cseh Lászlót megkérdezném hogy a lányok miatt úszik-e lehet felnevetne még akkor is ha amúgy nem állna szándékában hogy kinevessen.
Én olyan fiatalon csöppentem bele a táncos világba hogy még azt se tudtam mi az hogy nuni. Egyszerűen csak véletlen betévedtem egy táncórára és nem volt visszaút. Nekem a Hip-Hop nem 17:00kor kezdődik és 18:00 kor ér véget hanem végig kíséri már egy jó ideje az életem 0-24-ben ugyan is a Hip-Hop egy életérzés egy élet stílus amit bővebben leírva annyit takar hogy azon kívül hogy nem bírok ki egy napot sem tánc nélkül még ha beteg vagyok sem hip hop zenéket hallgatok nap mint nap így öltözködök egy szóval teljes mértékben napi 24 órában ezt a kultúrát képviselem. És akkor a haladó szint...ha tehetséges vagy akkor is kb. 3 év mire oda eljutsz....DE ki mit nevez haladó szintnek? Na most ha a magyar haladó szinten nézzük akkor ha tehetséges vagy tényleg egy 3 év és ott találhatod magad egy haladó hip hop órán és még sikerélményed is lehet...Ha viszont ezt a haladó szintet Amerikai nagy hip hop-osokhoz nézzük akkor talán mondhatom azt hogy két kezemen meg tudom számolni hány haladó hip hop táncos van Magyarországon.
NEM KIS MUNKA IDE ELJUTNI!
Ja és a balett...Én balettoztam is sokáig, és mondhatom neked teljes komolysággal látva ezt a komoly kérdést amit feltettél hogy te az első balettóra után (persze ha egy komoly tanárhoz mész aki kemény nagyon) azt fogod mondani hogy ennyit egy lány sem ér hogy tovább csináld, rengeteget kell nyújtani ha fiú vagy kondizni is kell mert ügye a lányt fel kellene emelni valahogy a fiú balettosnak is ugyan úgy tudni kell spárgázni stb.. na szóval ennyire nehéz csak a balett is, de persze nem tudhatom hogy te mennyire vagy kitartó de ez a művészet/sportág nem feltétlen való olyan embernek aki hamar feladja.
Nekem ez a hobbim a munkám és az életem is, és ha életem nőjét úgy tudnám felszedni hogy nekem ahoz egy másik sportágat kellene választanom akkor lehet hogy szinglin temetnének el.
Bármibe is kezdesz, olyanba kezdj amit SZERETSZ és szívesen csinálod! Mert egy az hogy ha bármilyen sportágban te haladó szintre akarsz kerülni ahoz rengeteget kell dolgozni, rengeteget kell tenni érte (nekem pl. régen egy napom úgy nézett ki mikor suliba jártam hogy 9:00-15-16:00-ig iskolában tanultam táncolni természetesen többféle stílust aztán ebédeltem majd 17:00-18:00 ig délutáni táncóra itt volt egy kis időm hogy egyik helyről átérjek a másik helyre aztán ott 19:00-20:00 majd irány végre haza ahol minden este konkrétan megköszöntem hogy az ágyban fekszek..na ez egy nap ezt hétfőtől péntekig aztán hétvégén fellépés/előadás stb.) és nem elég az ha te egy héten egyszer vagy kétszer elmész 1-1 adott sportág órájára.
Mindez a sok-sok munka úgy hogy nem szereted vagy nem szívesen csinálod az adott sportágat megér neked annyit hogy egy randi elején azt tudd mondani hogy haladós hip hop táncos vagyok? Én amúgy sose mondom maximum ha megkérdezik..Az meg a másik hogy mikor ezt iskolával együtt ilyen aktívan csináltam vagy 3 évig akkor sok időm ismerkedni se volt nem beszélve a randiról sokszor csak a tánctársak között ha volt esetleg szép lány akkor...:)
Manapság pedig van ez a dubstep vagy suffle vagy mi amit sok fiatal főleg srác elkezd majd aztán bulikban 2-3 elkezdenek táncolni..mondanom sem kell hogy én azokon milyen jókat szoktam nevetni és ahogy láttam a lányok 80-90%-nak nem jön be :) Lehet kicsit eltértem már a témától csak nagyon belelendültem és jó nekem is néha kiadni magamból :)
Szerintem ha normális lányra vágysz azt meg fogod kapni bármi is a hobbid csak legyen jó a személyiséged és légy humoros :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!