Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan, aki szeret PC játékokkal vagy konzolon játszani?
Biztos akad de azert a jatszas olyan fius dolog tudod.
De itt egy példa. Korunk egyik legnagyobb videójátéktervezője-irója Neil Druckmann...gondolom képbe vagy vele kapcsolatba.
A felesége soha egyetlen általa készített játékkal se játszott és szerintem közösen se szoktak. Ha úgy állsz neki csajt keresni, hogy játékos legyen nem biztos hogy jól jársz.
Ott a haverom-sose választana színésznőt vagy egyéb filmes szakmában dolgozót mert ő sem tud állandóan ilyenekkel foglalkozni.
Inkább egy sportos csaj, egy sütős főzös vagy bármi más...érted nem ám ráfeszülsz a témára.
Amúgy biztos van
Barátom ismer is párat. Kedvedért felhívtam...szerinte semmi esetre sem. Nincs rosszabb mint mikor ledarálod az új AC-t aztán a csajod Guild of Wars-os cuccokkal bosszant. Inkább egy lány aki elmeséli milyen volt a fodrásznál vagy, hogy eltörött valamelyik ujja kosár közben.
;)
Hobbival semmi bajom-itt pár játékos oldal:
Gamrkapocs, PC guru, gamestar
Körülnézel vagy van egy csomó egyéb eshetőség is rá.
Játékbolt mondjuk, csak nem ám kifogsz valami anyukát pajti ;D
Nem járok játékboltba, mert neten minden olcsóbb:D
Egyébként 4-es: CS:GO, Forma-1 és további autós játékok:)
Én lolozok, fifa, warface, régebben sokat COD-oztam, és igen.. Mostanában csak ennyivel játszok :D De végülis azzal játszok, amit a haverok játszanak :D
És igen. Lány vagyok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!