Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok Tudom sokadik ilyen kerdes, de nektek milyen tulajdonsagbol all a tokeletes fiu? Kulsore belsore
Legyen idosebb nalam, minimum 2-3 evvel (en 15 vagyok).
Kulsoleg, igazabol a kisugarzas szamit, de jo ha magas es atlagos testalkatu.
Belsoleg, pedig lehessen vele beszelgetni, szeressen sokat beszelni, gondolkodni a vilagrol, legyen tajekozott.
Legyen figyelmes, erdeklodo. Lehetoleg ertse a viccet es sertodes helyett, tudjon kontrazni es frappansan visszaszolni.
Illetve tudjon kezdemenyezni.
Barna haj, a szemszin az mindegy, szep fogak(nekem a fogak nagyon sokat szamitanak..szeretem ha egy fiunak szep rendezett feher fogai vannak, ugyanis nekem egy fiunal az egyik legfontosabbb a mosolya. Es ha a fogai nem szepek a mosolya nem tud elvarazsolni)
Belso: kedves, vicces, azert okos is legyen, oszinte, es a vilag vegere is utanam jonne
15/L
Külső: Haj: igazából mindegy, de a barnák valamíért egy kicsit jobban bejönnek.😉👌 De a szőkék sem rosszak ám.😉 Szem: az is mindegy de nálam a barna és a zöld a nyerő.😊 Ha van szemüvege, az sem baj.👓👀 Szerintem a szemüveges fiúk is cukik.👓😊 Testalkat: nem fontos hogy kockahasa legyen, de azért legyen rajta izom.💪 Magasság: egy picivel legyen nálam magasabb.👌😊
Belső: Legyen egy kicsit perverz, de ne nagyon.👌 Legyen humoros, romantikus, törődő, okos.😊
egyetértek az előttem szóló 20 éves lánnyal :D a küldő ideál hülyeség ugyanis volt egy lány, aki halálosan megvolt győzödve arról, hogy huh nekem csak a szőke, kék szemű xy magasak jönnek be.. Nah igen én 175 vagyok barna a hajam a szemem és megis cáfoltam ezt neki, mivel belém is szeretett. a külső tényleg másodlagos dolog, nem vagyok ronda, de azért én inkább a belső alapján ítélek meg másokat.
17F
Külső: pufis arc, és sötét szem, sötét haj, és ne legyen elhízva, nem kell csontváznak lennie csak azért ne legyen nagyon durván kövért de vékony se annyira. És legyen higiénikus. Amugy az utóbbi 2 a fontosabb. Ha az első 3 nincs meg az sem baj csak ez az álom ha már a tökéletest kérdezted.
Belső: legyen őszinte, mindegy hogy kényes az ügy de mondja öszintén a dolgokat. Kedves, megértő, lehessen vele hülyéskedni, de komolyan is beszélni. Na és persze ne legyen bunkó se velem, se másokkal.
16/l
Érdekes, szemüveges, magas, barna hajú és sportosabb típus vagyok, mégse nagyon találok senkit. :/
16f
Külső: 185-200 cm magas (én 180 cm vagyok), erős, de nem túl kigyúrt test, nem kell, hogy izompacsirta legyen :), barna, rövid haj, kék szem, markáns arc berendezés+borosta, stílusos, de nem piperkőc öltözködés.
Belső: ép szervek(trololo), védelmező, optimista, megértő, intelligens, de ne legyen túl tudálékos és ne ossza folyton az észt, szerény, szeressen minden hibámmale együtt, büszkén vállaljon fel a barátai előtt, legyen állatbarát, ne legyen fajgyűlölő, humánus, stb stb estig sorolhatnám, hogy milyen az ideálom :D
Amúgy, hogy érted azt, hogy segítenek a válaszok? Átoperáltatod az ideállá magad? What?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!