Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondtatok el szuleiteknek hogy van baratotok? Mennyi ido utan? Es mit reagaltak?
Én az a típus vagyok, aki megvárja, amíg a szülő megkérdi, hogy "Na kislányom, mi a helyzet a fiúkkal? / Ki tetszik jelenleg?". És akkor szépen kitálalok, majd elhozom bemutatni.
De, ha te magadtól szeretnéd elmondani, akkor például indíthatsz úgy is, hogy :" Megbeszélhetnénk valamit? / Van valami, de inkább valaki akiről úgy érzem, hogy tudnotok kéne".
Sok opció van erre hidd el :).
Majd írj, hogy mi volt!
#1 Nem rossz otlet az elso opcio csak a problema annyi hogy nagyon ritkan kerdeznek ra. Koszonom a segitseget:)
#2 Nalunk nem igazan mukodne ez a szulos dolog hiszen eleg messze lakunk egymastol, es ezert is szeretnem veluk kozolni a dolgot hogy tudjunk talalkozni.Minden esetre koszonom a segitseget :)
Jaj en is alig mertem elmondani az elejen a szuleimnek..En is akkor mondtam csak el nekik amikor kb egy honapja voltunk egyutt. eloszor picit nehezen baratkoztak meg a helyzettel hiszen egyeduli gyerek vagyok. De aztan idovel egyre konnyebb lett,es mar szinte ugy kezelik mint egy csaladtagot:)
Es meselj hogy ment neked? Vagy ha meg nem mondtad el szoritok nekeeeed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!