Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Nem tartom magam csúnya lánynak de miért nincs jóképű barátom sőt egyáltalán miért nincs pasim? 17L
Figyelt kérdés
Ha kell küldök képet privátba.de csak normális válaszokat várok előre is köszönöm2016. okt. 19. 19:57
11/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya de mas bajom az lehet hogy van mert én is erzem hogy gond van mert egy ido utan mindig aszt veszem eszre hogy mindenkink van barátja nekm meg nincs
2016. okt. 19. 20:12
12/31 anonim válasza:
Na küldj képet, kíváncsi vagyok.
13/31 anonim válasza:
mert nem érdekled őket
nekünk érett nő kell! :D
15/31 BlackLove válasza:
Lány vagyok, szívesen mondok véleményt ha küldesz képet. ;)
16/31 anonim válasza:
Küldhetsz képet, de szerintem a gond, hogy jóképű pasira vágysz. Volt olyan, hogy egy fiú próbált közeledni. Ha gondolod írhatsz, és picit több infóval talán többet tudok segíteni.
18/31 anonim válasza:
Küldhetsz képet, segítek :) 15/L
19/31 anonim válasza:
Próbálj mindenki felé nyitottabb és kedvesebb lenni, sportolj sokat, mert manapság minden fiú megőrül a sportos lányokért. Plusz kezdeményezz beszélgetést fiukkal, dicsérd őket, azt szeretik. Ha eddig sminkeléssel még nem próbálkoztál, azt is kipróbálhatod, persze mértékkel.
Legyel mindenkivel kedves, és légy boldog akár szingliként is!
20/31 A kérdező kommentje:
Koszonom szeppen megfogadok eszt aszt ;)
2016. okt. 19. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!