Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet valami egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet valami egy 14 éves lány és egy 19 éves fiu közöt?

Figyelt kérdés

2016. okt. 17. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Az előbbi pár topicot látva, felteszem, hogy ezeket egy és ugyanaz az ember nyitja.

Mely esetben: Nyilvánvaló, hogy ezzel csak valami kibúvót keresel a furdaló bűntudat miatt. "Szerintem sem 100% ok, de várok valakire gyakorikérdéseken, aki majd azt mondja, hogy oké, akkor majd jobban érzem magam, mert nem csak én vagyok hülye."

De, igen. Őszintén szólva, te mit szólnál, ha a 14 éves lányod egy majd 20 éves, egyetemista korú pasassal feküdne le?

2016. okt. 17. 21:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak szolok hogy ezt nem az nyitota mint az elözöket. :P
2016. okt. 17. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:

#1 pillantyu van hapikam itt szo sem esett lefekvesrol csak hogy mukodokepes kapcsolat lenne.

Mukodni mukodhet ha a fiu bir magan uralkodni es varni ameddig kell.

2016. okt. 17. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon ajánlanám, még ha maga a kapcsolat működne is (amit azért kétlek, nem tudom, hogy egy nyolcadikosnak meg egy egyetemistának mennyire sok közös témája lenne), nem nagyon néznének egyik végén se rá jó szemmel. Személyes tapasztalat, de amikor hasonló életkorú osztálytársnőm járt egy 20 éves sráccal, minden lány (nem csak osztály, de gimnázium) elhordta mindenféle - khm - tudjukminek a háta mögött, és mit ne mondjak, nem tett jót az önértékelésének. Én nem mennék bele ilyesmibe a helyedben.
2016. okt. 17. 21:36
 5/6 gnoomage ***** válasza:

Remélhetőleg az apja és egy sörétes...

14 éves lány most kezd el rendesen kimozdulni, 19 éves srác meg dugni akar a nap 80%-ban.

2016. okt. 17. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Simán lehet, nekem 19 évesen 14 éves barátnőm volt. És teljesen jól kijöttünk, amíg együtt voltunk, imádtuk egymást :) És nem a korkülönbség miatt lett vége.
2016. okt. 17. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!