Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 éves lányok! Nektek is nagyon bejönnek a göndör/hullámos hajú fiúk, akik nem nyírják le két centisre a hajukat, hanem picit nőni hagyják? 16/L
2016. okt. 16. 20:20
1/11 anonim válasza:
Én fiú vagyok és régebben olyan hajam volt mint felülről a 3.srácnak.
Sok lány ismerősöm mondja h növesszem vissza :D 15/F
2/11 anonim válasza:
En ezeket inkabb hullamosnak itelnem meg mert az en hajam gondor es ha megno akkor nem igy nez ki hanem ugy mint egy nigg ernek.
3/11 anonim válasza:
most én is növesztem de még csak olyan 12-13 centi körül van 17/F
5/11 Pézsma válasza:
Nekem is tetszik, élő példa rá: Kit Harington, másképp a Trónok harcából Havas Jon. :D
6/11 anonim válasza:
Nekem is bejon. Azt vettem észre magamon, ha kiszúrok az utcán egy helyes srácot (arcot nézem elsőként) szinte tuti, hogy göndör. Nekem tetszik
7/11 anonim válasza:
Ahw en is imadom az ilyen haju fiukat 😍
8/11 anonim válasza:
Abszolút. A fiúnak, aki tetszik nekem, kb. mellbimbóig érő, szőke göndör haja van. Imádom!
10/11 anonim válasza:
Én még őt hozzátenném!! Nem értrm én sem miért nem növesztik meg jobban a hajukat a gondor haju sraccok. Egyszeruen minden lany megbolondulna értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!