Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy? (Kérdés lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy? (Kérdés lent)

Figyelt kérdés
Az miért van, hogy amikor először találkoztam egy fiúval mindig meg volt a szemkontaktus aztán két hét múlva találkoztunk és amikor mentem megfogta nekem az ajtót az ujjbegyeivel, aztán én leültem és ő is de a haverjaihoz aztán amikor ment ki kérdezett tőlem valamit és válaszoltam aztán mondta, hogy rendben, szia, aztán találkoztunk vagy 5 nappal utána vagy, hogy de akkor nem szemeztünk már, meg múltkor mentem ahova járunk mindketten de később mentem egy picivel mint kellett volna egy picivel és ő nézett kifele az ablakon de én siettem átöltözni és nem intettem neki aztán nem beszéltünk, aztán mentem elfele és köszöntem neki meg haverjának, hogy: Sziasztok!, haverja köszönt, hogy szia ilyen élő halottan :D ő meg kicsit élettel telibben, lelkesebben de igazából még nem nagyon beszéltünk.

2016. okt. 16. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A drog rossz. Ti pedig legyetek jók.
2016. okt. 16. 14:40
 2/4 A kérdező kommentje:
1-es xd Ez most, hogy jön ide? :D
2016. okt. 16. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom értelmezni a kérdésed és ez volt az első ami eszembe jutott bocsánat :D:3
2016. okt. 16. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne hiányozz a nyelvtan órákról többet, az a legfontosabb! Nem értettem teljesen amit leírtál, de mindenesetre beszéld meg vele hogy mi van kettőtök közt. Abból baj nem lehet. És tényleg járj be nyelvtanra!
2016. okt. 16. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!