Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit vár el tőlem a fiú? 15/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit vár el tőlem a fiú? 15/l

Figyelt kérdés

Az évfolyamomban van egy srác aki sok ilyen flörtölési dumát bedobott már ( amúgy csak matekon találkozunk, nincs több közös órám vele :( ) szóval nekem tetszik, sőt már már érzem hogy egy kicsit több is a részemről, de mindig lefagyok és nem csinálok semmit, sőt meg se szólalok, pedig eléggé nyitott és beszédes lány vagyok, lányokkal és fiúkkal is egyaránt lazán elbeszélgetek, de vele nem megy. Ráadásul pont egy népszerű fiúról van szó. Segítsetek, mit tudok tenni, hogy ne nézzen olyan félénk csendes lánynak, gondoltam ráírok facebookon, de nem lenne témánk és élőben amúgy is jobban szeretek és jobban tudok is beszélgetni. Valami laza, 2016-i flörtölős duma kéne, vagy valami ürügy, bármi!!!!!

15/l

2016. okt. 12. 16:15
 1/2 anonim válasza:
100%
Szerintem neked nem flortolos duma kell. Jobban megkene ot ismerned es akkor mar tudod mire mit valaszolj. Nekem ez szokott bejonni, az ismerkedest pedig gondolom nem nehez osszehoznod ha egy beszedes lany vagy, lehet elotte azert nem mert kezdesz szerelmes lenni bele es felsz h valami huyeseget mondasz... De ha többet akarsz tole mint baratsag, akkor probald meg neki is megmutatni a valos enedet. Remelem tudtam segiteni egy kicsit 15/l
2016. okt. 12. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá és mond, hogy szia. Egyből el fog olvadni.

Tényleg elég ennyi. Aztán dumáljatok arról, ami érdekel benneteket.

Szerintem elég sok mindent nem tudtok egymásról.

Egy szünetben simán el lehet dumálni. 5-8perc bőven elég egyszerre. Aztán a szünet végén kedvesen megmondod neki "Jó volt dumálni. Majd folytassuk legközelebb."

Ez már elindulásnak elég. A kölcsön szimpátia megvan. Innen már nem kell színészkedni, meg kell ismerni egymást.

2016. okt. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!