Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 hónapja párkapcsolatba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 hónapja párkapcsolatba élek, de már nem vagyok szerelmes, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
6 hónapja együtt vagyunk,nyáron minden nap együtt voltunk együtt aludtunk stb,de mostanába csak ritkán találkozunk hétvégen akkoris én megyek és már unalmas,és már nem is vagyok szerelmes a lányba,de nem akarok elmondani neki mert nem rég költöztek el és még alig ismer ott valakit és azt mondja mindig hogy olyan jó hogy én vagyok neki mert nélkülem nem is tudná hogy mit kezdene..szóval el se "merem" neki mondani hogy ennek így már nincs értelme,ti mit tennétek?
2016. okt. 10. 19:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát nekem a leghosszabb kapcsolatom 7 hónap volt szóval azt mondom ,hogy megértelek. Ez egy kicsit nehéz ügy , de szerintem ezt te is tudod :D elég nehéz lesz ebből kimagyaráznod magad, ha nem mondod neki őszintén a dolgokat, és utána is kaparni fog...háát azért sajnálom szegény csajt ,de megkell neki mondani hogy ez így neked nem megy tovább.
2016. okt. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!