Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogom kibírni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogom kibírni?

Figyelt kérdés
A gondom hát nem mindennapi legalábbis ezt érzem. A párommal már 1 hónapja vagyunk együtt, de régóta ismerjük egymást, és jó barátságból kialakult a szerelem.Várni akartunk az elsővel, csak petting volt eddig. Szeretjük egymást csak neki fitymaszűkülete van. már az elején megosztotta velem, és ezt toleráltam is örültem neki hogy elmondta és nem kellett megtapasztalnom mert tudtam mire számítsak. Igazából semmi problémám vele, ugyanolyan vonzónak tartom ennek ellenére.Csak.. Ő mindig próbál a kedvemre tenni, és nem panaszkodom mert nagyon figyelmes velem szemben . De .. Tegnap mikor itt volt, és pettingeltünk én már nagyon megkívántam a barátom és letepertem.. De ő megállitott és azt mondta ne.. Megkérdeztem miért nem kíván? Azt mondta nem erről van szó mert nagyon szeretne már szeretkezni velem, csak volt egy rossz élménye az exbarátnőjével és fél a szextől.. Ezért megszeretné várni amég megnem műtik.. És neharagudjak megérti ha nem akarok így vele lenni és sosem láttam még sírni, de elkezdett könnyezni.. Majd megszakadt a szívem :/ Mondtam neki hogy én szeretem őt és nem fogom elhagyni, vele szeretnék lenni és nyugodjon meg.. Én is bekönnyeztem meghatódtam mert tudom hogy szeret de valahol megértem .. De én addig hogy fogom tudni kibírni szeretkezés nélkül? Pontos dátumot nem tudok hogy mikor akarja megműttetni magát.. Addig hogy vészeljem át ezt ? :/ 20/L a párom 23/F

2016. okt. 10. 18:09
 1/3 anonim válasza:

Na ezen én is kicsit bekönnyeztem...ha beleélem magam amit pl olvasok át tudom érezni :/ na mind1

Hát...tanácsol.i tudom, hogy akaraterő! Hidd el sokkal jobb lesz, és a barátod is nagyon értékelni fogja :)

Jó látni hogy vannak ilyen párok mint ti :)

2016. okt. 15. 10:44
 2/3 anonim válasza:
Ha szereted és ahogy olvastam nagyon szereted akkor ki fogod bírni ezt az időszakot, és gondolj arra hogy milyen jó lesz utána ha megoldodik a probléma. Amúgy meg van a barátodnak keze is meg szája is. :) Kitartás nektek!
2016. okt. 27. 20:52
 3/3 anonim válasza:
Légy kitartó! Hamar el fog múlni az az idő, de ti ott lesztek egymásnak, szeretitek egymást. Szurkook nektek!
2017. jan. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!