Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem járok buliba nem lesz barátom? 17/L
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm bulikba jöttek össze ès jól megvannakk .Èn nem szeretek buliba járni, ès fèlek hogy nem lesz pasim :/, hol máshol lehet ismerkedni? Igen zárkózott ès csendes lány vagyok, ès ezèrt nem igazán közelednek felém a fiúk .2016. okt. 10. 18:08
1/6 anonim válasza:
Akár itt. Én se járok bulizni.
18F
2/6 anonim válasza:
Igazából akárhol! :D Jó, kicsit pontosabban lehet az utca, internet, olyan hely, ahova szívesen jársz, akár iskola.. Ha meg nem közelednek, akkor te is léphetsz olyan fiúk felé, akik tetszenek :) Sok sikert! 17/F
3/6 anonim válasza:
Szerintem a kettő nem feltétlen függ egymastól. Próbálj meg nyitottab lenni az emberek felé. De szerintem ez attol függ h jókor vagy e jó helyen, nem attól h jársz e bulikba
5/6 anonim válasza:
Nem baj, attól még lehet. Ha nem vagy bulizós beállítottságú, hiába mennél el egy buliba, esetleg összejönnél valakivel, nem lenne az igazi, mert nem vagytok egyformák.
Lesz pasid. Mindig, mindenkinek lesz párkapcsolata.
Kicsit talán legyél nyitottabb, de add önmagad. Nem is igen kell keresgélbned szerintem, de járj nyitott szemmel. Minél jobban rágörcsölsz,annál inkább rosszabbul érzed magad. Inkább orientálódj más felé és mikor alkalom adódik légy nyitott és befogadó.
Hogy egy ótvaros közhellyel zárjam: A szerelem mindenki életébe betoppan. :)
(De, mint tudjuk minden közhelynek van valóság alapja ;) )
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!
2016. okt. 11. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!