Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut még eszembe ennyi idő után is?
Ha nem szépen váltatok el egymástól hanem haragban akkor ez lehet a kiváltó oka a rossz és kellemetlen érzéseidnek.
Ez velem is megtörtént csak az én esetemben köztem és egy volt legjobb barátnőm között esett meg ugyanez(én is lány vagyok).
Misem a legszebb körülmények között intettünk búcsút egymásnak egy jó pár évre és bár külön gimibe jártunk még 4 év elteltével is rossz érzés fogott el engem sőt volt hogy sírtam is miatta. Aztán 4 év elteltével elhívtam őt egy beszélgetésre,megbeszéltük a dolgokat,mesélt mindenki magáról a másiknak és azóta rájöttem,hogy erre szükségem volt a lelki békémhez. Azóta nem is gondolok az esetre, letdtam zárni magamban.szerintem neked is jó tenne ha megbeszélnétek a dolgokat, így csakis bíztatni tudlak erre! :)
20\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!