Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akarok nagyképűsködni de mostanába elég sok fiúnak bejövök. És van egy fiú akinek régen tetszettem de nekem akkor még nem. Egy magánéleti dolog miatt eléggé megváltozott. Minden lány bolondul érte és ő arról híres, hogy némelyiket ki is használja. Igazából ez már kb 1 éve tart. Van már egy múltunk és ismerem jól. Igazából rengeteg jelet adunk a másiknak arról ,hogy tetszünk egymásnak,sőt! Nekem régebben volt egy igazi barátom akivel szakítottam de most ujra nagyon jóba vagyok vele. Kicsit többet akar mint én tőle most. És a fiú folyton azt kérdezgeti ,hogy nem jövök e vele össze újra. Én mindig azt mondom hogy nemtudom, mivel ,ha azt mondom nem, szerintem az túl egyértelmű. Most úgy néz ki össze fog jönni ő egy lánnyal. Persze nem arról híres a lány ,hogy olyan szende lenne, és erősen féltékeny már most a többi lányra aki a közelében van a fiúnak.Igazából mindkettőnknek van egy külön élete egy másik lánnyal/sráccal. De ha éppen nincs mindig megtaláljuk a másikat. Ilyenkor a többiek is azt mondják,hogy olyan mintha együtt lennénk. Szerintetek érdemes tovább folytatni ezt a "játékot"?

Vagy beszélgessek el vele?

Normális ez a szituáció egyáltalán?

Remélem érthetően írtam le:D.

A válaszokat előre is köszönöm:)

2016. okt. 7. 21:54
 1/1 anonim ***** válasza:

14/L?

Ha négyet kivonunk belőle reális is lehetne a story, játszotok, mint az óvodások.

Amit tehetsz, megpróbáltok felnőni. ÉS akkor tedd fel a kérdést, addig ne.

2016. okt. 7. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!