Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányként nem éri meg egy számomra helyes fiúra vágyni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ennek a fiúnak a személyisége. Kedves, intelligens, humoros, ugyanazt tanuljuk, ugyanaz érdekel bennünket, és így ahogy megismertem a személyiségét, és rájöttem, hogy bejön, elkezdtem nézni a külsejét is. Ahogy megfigyeltem rájöttem, hogy egész helyes. Nem a legmagasabb, nem tökéletes a bőre, és kicsit vékony is, de ennek ellenére az arc berendezése valami hihetetlenül szép, ahogy a sötétebb, kreol bőre, barna haja és a nagyon világos zöld szemei, meg hosszú szempillái is.
Én meg egy alacsony, kissé telt, archibás lány vagyok. És tudom, hogy a saját súlycsoportomban kellene keresgélnem, de nem tudok mit tenni arról, hogy ennek a fiúnak a személyisége nagyon megfogott.
2016. okt. 4. 16:35
11/17 A kérdező kommentje:
Anorexiából, bulimiából gyógyult depressziós lány vagyok, aki pszichológia egyetemen elsőéves. Tudom, hogy a kisugárzásom nem a legjobb, de nem tudok változtatni rajta, amikor még mindig a vállamon ül a betegség. Legútobb, amikor változtattam ezen, tényleg szépnek tartottak, csak soha nem ettem, amit megettem kihashajtóztam. Mivel nem ettem, nem jöttek ki patanások, mert nem vittem be méreganyagot. Az éhezés miatt lettem teltebb, és utálom, még mindig csontsovány akarok lenni lélekben, csak nehezen ráveszem magam, hogy naponta háromszor lenyomjak pár falatot.
2016. okt. 4. 19:25
12/17 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok, a fiú 22. Tudom, hogy ez nem feltétlenül tini dolog, de én még annak tartom magam.
2016. okt. 4. 19:27
13/17 anonim válasza:
Hát ember válogatja hogy mi a fontos, de helyezd előtérbe az egészséges életmódot, sportolj, jógázz (elvileg fogyaszt, és hajlékonyabb is leszel, esetlegesen kivédheted a görbebotot majd:D), ha meg pattanással van gondod azt ajánlom kevesebb zsíros olajos ételt egyél, talán erősebb zöld teák is segíthetnek. De ha te egyetemen tanulsz pszichológiát kétlem hogy internetről, könyvekből összeszedett főképp Csernustól való információval többet tudnék, bár sose lehet tudni :D
14/17 A kérdező kommentje:
Egészségesen étkezem és nagyon sok zöld teát iszom, de teljesen felborult a szervezetem és az anyagcserém a betegség miatt.
2016. okt. 4. 19:39
15/17 anonim válasza:
Javasolhatom hogy fordulj fogyókúrával kapcsolatos orvoshoz az talán tud segíteni:D
16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok túlsúlyos. 163 cm és 58 kg vagyok. Csak teltebb.
2016. okt. 4. 19:55
17/17 anonim válasza:
Fotót gondolom úgyse küldesz:D, amúgy meg eldöntötted hogy csúnya vagy gondolom úgyhogy nem tudom van e dolgunk itt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!