Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gáz ha valaki 17-18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha valaki 17-18 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

Miért kell valakit piszkálni azért mert még nem volt senkije?

Hogy lehet eltűrni ha ezért piszkálnak?

2016. okt. 3. 17:47
 1/10 anonim válasza:
82%
Ne foglalkozz velük, lehet, hogy legtöbbsége szűz a piszkálódóknak, csak nem szeretnék bevallani.
2016. okt. 3. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Azért mert még ők is azok, vagy pedig mert bánják hogy nem azok, nem olyan volt az első ahogy elképzelték...
2016. okt. 3. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Nem gáz, szerintem teljesen normális.

Fura emberekkel vagy körülvéve, nálunk ez nem volt szokás, hogy ilyenért piszkáljanak. Eleve nem beszéltük meg ezt mindenkivel, csak a legjobb barátokkal, ők meg nyilván nem piszkálnak, hiszen azért barátok.

Szerintem jobban válogasd meg a társaságod, és ne ossz meg minden infót másokkal.

2016. okt. 3. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Az a gáz, hogy ma már presztízskérdést csinálnak abból, hogy minél hamarabb veszítsék el.

Nem kell mások orrára kötni, és nem kell mások véleményével foglalkozni.

2016. okt. 3. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Az a gáz hogy 14 évesek múltak és több f#szt fogtak mint kilincset.
2016. okt. 3. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normalis ha valaki ennyi idosen szuz. Inkabb az ciki hogy valaki attol gondolja magat menonek hogy mar szexelt. Az az igazan gyerekes gondolkodasmod. Semmi erdem nincs mar abban hogy megdugott mar valakit vagy ot dugtak meg. Ez most olyan mintha azzal dicsekedne valaki hogy evett mar kebabot.... Nagy teljesitmeny. :D
2016. okt. 3. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Az a gáz hogy 14 évesek múltak és több f#szt fogtak mint kilincset.
2016. okt. 3. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Még én is az vagyok, és szerintem egyáltalán nem gáz. Sőt, én inkább büszke vagyok rá, mert ez a normális, ha valaki 17-18 éves kora körül veszti el a szüzességét, és nem 14 évesen. Főleg, hogy már a 12 évesek nagyobb része már nem szűz. 😄😅 Na ez a gáz. Egyébként nekem nem régóta van egy komolyabb kapcsolatom, és az illető van olyan rendes, hogy megvárja míg felvagyok rá készülve.

17/L

2016. okt. 4. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó jó ilyet olvasni! Normális pár lehettek. örülök hogy van még ilyen.
2016. okt. 4. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtat én nemsokára 26 leszek és szűz vagyok :)
2016. okt. 4. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!