Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha valaki 17-18 évesen még szűz?
Miért kell valakit piszkálni azért mert még nem volt senkije?
Hogy lehet eltűrni ha ezért piszkálnak?
Nem gáz, szerintem teljesen normális.
Fura emberekkel vagy körülvéve, nálunk ez nem volt szokás, hogy ilyenért piszkáljanak. Eleve nem beszéltük meg ezt mindenkivel, csak a legjobb barátokkal, ők meg nyilván nem piszkálnak, hiszen azért barátok.
Szerintem jobban válogasd meg a társaságod, és ne ossz meg minden infót másokkal.
Nem gáz. Az a gáz, hogy ma már presztízskérdést csinálnak abból, hogy minél hamarabb veszítsék el.
Nem kell mások orrára kötni, és nem kell mások véleményével foglalkozni.
Még én is az vagyok, és szerintem egyáltalán nem gáz. Sőt, én inkább büszke vagyok rá, mert ez a normális, ha valaki 17-18 éves kora körül veszti el a szüzességét, és nem 14 évesen. Főleg, hogy már a 12 évesek nagyobb része már nem szűz. 😄😅 Na ez a gáz. Egyébként nekem nem régóta van egy komolyabb kapcsolatom, és az illető van olyan rendes, hogy megvárja míg felvagyok rá készülve.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!