Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom miért nem szól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom miért nem szól hozzám, ötletek?

Figyelt kérdés

Péntek óta egy szót sem, se telefon, se messenger, se semmi. Hívom nem veszi fel, írok meg sem nézi.

Pénteken jól elvoltunk. És jól váltunk el.

csak nem tudom hova tenni h mibaja van most akko

2016. okt. 2. 11:22
 1/7 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk ha van valami szólhatna igazán...
2016. okt. 2. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem ér rá...?
2016. okt. 2. 13:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Szerintem egy SMS-t van ideje elküldeni hogy bocsi nem érek rá.

Csak azt nem tudom miért ne érne rá..

Nem dolgozik, tanulni sem két napig szokott, nem bulizik(mndjuk 2 napi buli teljesítmény is lenne).

2016. okt. 2. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor még az is lehet, hogy most egyszerűen csak nincs kedve hozzád. Ez velem is meg szokott esni, akármilyen jóban is vagyunk.
2016. okt. 2. 15:17
 5/7 A kérdező kommentje:
4# Én csak annyit fűzök ehhez a gondolkodásmódhoz, hogy ha most nincs kedve, holnap-holnapután meg nekem nem lesz, akkor ne sértődjön meg ő sem.
2016. okt. 2. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:

És teljesen igazad is lesz.

Tény, hogy ha ezt a gondolkodásmódomat követjük, ez a normális a részedről is, de ezt nem mindenki veszi észre, hogy ez bunkóság, úgyhogy lehet meg fog majd sértődni

2016. okt. 2. 17:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor sértődjön, most hiába hív telefonon, nem veszem fel én sem.(csak mert hívott)
2016. okt. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!