Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány kiskorunk óta ismerjuk egymást, együtt jártunk óvodába és most iskolába is. Modell szeretne lenni megy majd fotózásra úgyhogy nem egy rondaságról beszélünk 14 éves 8. Osztályba járunk neki van egy 16 éves barátja akivel már 8 hónapja együtt van már megújjazta a srác de le nem feküdte nem kell rosszra gondolni :D Suliban egésznap együtt lógunk úgy viselkedik velem mindha a pasia lennék néha megfogja a kezem és ugy megyünk a folyosón arcra puszi stb. Mikor órán vagyunk egymás mellé szoktunk űlni szereti mikor a térdét cirógatom és szépen lassan a combjára megyek átt és ettől felizgúl egyre jobban közeledek középre mikor odanyúlok egy darabig engedi mikor lejebb mennék elveszi a kezem. Persze órán csak nem újjaznám meg :D Kicsöngetnem ott ülök a széken beleül az ölembe én hátúról ölelem. Kiszokta szívni a nyakam harabdál... Me lehet ez? Miért csinálja, vagy most érez valamit irántam? Valami tipp? Csak a normálisak és értelmesek írjanak. Előre is köszi
2016. szept. 28. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag megcsalta a barátját veled , ugyanakkor rád nem gondol komolyan. Szerintem ha valaki kiszívja valaki nyakát az már bőven megcsalás kategória. De az is elég r**ancos viselkedés ,hogy hagyja ,hogy fogdosd. Gondolj bele ,hogy esne ez a barátjának ha megtudná. neked ,hogy esne ugyanez egy másik sráccal? te lennél a barát akivel együtt van ugyan ,de mások nyakát szívja ki. Hülye kis r**anc az ilyen. Ne várj tőle sokat. komolyat inkább ne.
2016. szept. 28. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!