Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálna egy ilyen lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálna egy ilyen lány egy csókra szerintetek?

Figyelt kérdés

van amit én sem tudok róla.

17 éves, eddig még nem volt pasija, 4x randizott egész életében, egyik sráccal sem jött össze neki semmi sem, mert nem voltak neki szimpatikusak, én vagyok az egyetlen aki többször randizott vele.(2x)

Picit elvont, anime-fan, vallásos.

Gimiben minden nap beszélünk, úgy napi 2 órát, randiztunk kétszer kb összesen akkor együtt voltunk 10 órát randi alatt+suliban összesen 16 órát.

Arra rájöttem hogy nagyon félénk, nagyon nagyon. De arra is hogy kedvel, persze még nem fogtam a kezét, de csak mert az ölélsnél nem elhúzodott, csak éreztem hogy remegett picit és nem engedett még be az intim zónájába(remélem tudjátok mi ez, nem félreérteni)

Aki hasonló, vagy volt hasonló helyzetben, vagy csak van tapasztalata, esetleg csak sejti mit reagálna, írja le kérlek, s azt is HOGY MILYEN tapasztalata volt.

Köszönöm :)

2016. szept. 28. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom nincs, de úgy gondolom a leírtak alapján, hogy még nem nyílt meg eléggé. Így egy csók szerintem kifejezetten ártalmas lenne neki. Ezt úgy írom, hogy én is félénk vagyok.

Ölelgesd többeg, beszélgess vele többet, hogy jobban megbízzon benned, és utána már jöhet a csók, ha úgy látod, hogy készen áll. Hisz te magad írtad, hogy remegett.

2016. szept. 28. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha félénk és tapasztalatlan a lány, akkor lassan kell haladni, de haladni azért kell. Még ne csókold meg, de érezze, hogy egyre közelebb kerültök egymáshoz testileg is. Öleld meg, sétáljatok kézenfogva, simogasd meg, aztán adj neki puszit, és ha ezekre nem reagál elutasítással, akkor majd csókold meg.
2016. szept. 28. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem baj ha megölelem megfogom a kezét? :) Azóta picit eltántorított. :/

Valami sorrend hogy mit lehet mit nem?

2016. szept. 28. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Először simogasd meg, utána fogd meg a kezét, utána jöhet az ölelés, majd a puszi.

Ha félénk a lány, akkor neked kell kezdeményezned és ne várj túl szenvedélyes reakciót (főleg az elején). Az ilyen lányokhoz elég sok kitartás kell. Neked kell eldöntened, hogy érdekel-e annyira a lány, hogy kivárd ezt a lassabb tempót.

2016. szept. 28. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy valamit semmiképp ne csinálj: ne kérdezd meg a csók előtt, hogy megcsókolhatod-e, és ne utalj rá, hogy meg fogod csókolni, mert az totál kiábrándító. Nekem az első csókom olyan volt, hogy a srác teljesen előkészítette, nyilvánvaló volt, hogy meg fog csókolni, semmi spontán nem volt benne, totál kiábrándító volt. Persze ez csak az én véleményem, de úgy tudom a lányok többsége nem szereti ha megkérdezik megcsókolhatják-e...
2016. szept. 29. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!