Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18/f, ő 17/l

Már fél éve beszélgetek egy lánnyal neten (személyesen 2-szer ha láttam, akkor se sokáig).

Általában erotikus dolgokról dumálunk, amit azt hittem csak hülyeségből teszünk (nyilván megdugnám, ha arról van szó, mert jól néz ki nagyon, de akkor se gondoltam komolyan).

A sok beszélgetésből az is kiderült, hogy ő szűz és velem tervezi az elsőt... nem pont így írta, de a lényege ez volt.

Szoktunk képeket küldözgetni egymásnak, olyat amit másnak nem tennénk (azért nem olyan, hogy farok kint van :D)

Olyanokat ír, hogy szerelmes nagyon, de úgy tűnik elérhetetlen számára a kiszemelt srác. Nos ez azért van, mert nem tudom mit akarok és nem küldök neki egyértelmű választ. Tetszik a lány, de nem vagyok szerelmes valamiért... értitek. Ő komolyan gondolja, de ha összejönnék vele az lehet kicseszés lenne rá nézve. Mert mi van akkor ha nekem csak ágyba lesz jó és nem szeretek bele?

Mindig is kerültem a normál kapcsolatokat, valamiért nem akarok belemenni. Tehát még sose jártam egy lánnyal se.

De most már pontot kell tenni ennek a dolognak a végére, mert nem akarom tovább húzni az agyát. Így is jogosan fog kiakadni, ha leírom hogy én nem akarok vele kapcsolatot.

Nagyon jókat dumálunk, mintha egy jó haver lenne... sexpartnernek tök jó lenne, de rendes kapcsolatra nem tudom.

Ha felhoznám neki, hogy találkozzunk (hátha változna az álláspontom), akkor ő ezt már készpénznek is venné kb.

2016. szept. 28. 13:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Írja azt is, hogy én más vagyok mint a többi srác. Akit idáig ismert mind bunkó, buta gyerek volt. Ha megmondom neki, hogy mi a helyzet, akkor én is bunkó leszek és nyilván már "barátok" se leszünk. Túl sokáig húztam ezt a dolgot, ebből már nem jövök ki jól :D
2016. szept. 28. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Az alapján amit leírtál, te nem azt nem tudod, hogy szerelemes vagy-e, hanem hogy mit kezdj ezzel a helyzettel úgy, hogy nem vagy az. Hisz magad is leírtad, hogy "...Tetszik a lány, de nem vagyok szerelmes...".

Ahogy én látom, döntened kell abban, hogy ki akarsz-e szúrni ezzel a lánnyal, vagy nem. Ha igen, akkor feküdj le vele, meg amit akarsz, aztán ejtsd pofára. (Remélem nem fogod ezt tenni, végig tisztelettel írtál róla, neked se esne jól a dolog utólag, ha nem vagy lelketlen.)

Aztán ha nem az előző lehetőséget választottad, akkor azt is el kell döntened, hogy bele akarsz-e menni egyáltalán kapcsolatba. Ahhoz, hogy eddig miért nem akartál, kell bizonyos szintű önismeret, például ha tudod magadról, hogy most nem akarsz megállapodni, akkor nem kell tovább gondolkodni kapcsolaton. Viszont azt is érdemes számításba venni, hogy a leírtak alapján te csak szexet akarnál ettől a lánytól, meg a szokásos beszélgetéseket. Ő viszont többet akar majd. Az időd, az energiád, a szerelmed - jegyzem meg jogosan, azért kezd valaki kapcsolatba, mert az általa szeretett embertől ezekre van szüksége. Ha ezeket nem tudod megadni neki, akkor felejtsd el a kapcsolatot, mert nem fog működni, egyoldalú és kínos lesz.

Ha megengedsz egy kis személyes véleményt, én a helyedben kicsit átfogalmazva az általad leírt kérdést írnám meg neki. Elvégre mégiscsak ő tudja megmondani, hogy így is kellenél-e neki.

Arról meg, hogy "Írja azt is, hogy én más vagyok mint a többi srác...", csak annyit, hogy egy lánynak AZ a srác, mindig más, mint a többi, elvégre ezért tetszett meg neki.

Akárhogy is lesz, a legjobbakat neked.

2016. szept. 28. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
2016. szept. 28. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!