Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hiszi el a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszi el a barátnőm?

Figyelt kérdés
Az van,hogy sokszor van önbizalmi problémája az alakja miatt.Kövérnek tartja magát,közben meg egyáltalán nem az,csak telt alakja van. Hogy tudnám elhitetni vele,hogy nekem így tetszik nagyon,hiszen így ismertem meg?
2016. szept. 26. 23:06
 1/4 anonim válasza:

Ez az amire nincs válasz. Ez benne. Ne próbáld meggyőzni. Ha egyszer elkezd nagyon hisztizni szépen kérdezd meg tőle hogy mi a f

baja van, hogy nem veszi észre magát. Mutasd meg neki, hogy szép,ezt neked kell tuudni hogy.

2016. szept. 26. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
mond meg neki ha anorexiás lessz otthagyod xD
2016. szept. 27. 05:43
 3/4 anonim válasza:

Ne agyj neki semmilyen jelet arra, hogy téged más lányok érdekelnének (bejönnének).

Tudom, hogy nem vakságot hanem hűséget fogadtál. De rengeteg megerősítést igényelnek az ilyen lányok. És most nem arra gondolok, hogy mondogatod neki, hogy milyen szép, mert azt úgy sem fogja elhinni.

Szerintem a legfontosabb az, hogy éreztesd vele, "ő az egyetlen lány a számodra a világon" és semmit nem változtatnál rajta.

2016. szept. 27. 17:36
 4/4 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? - ha nem túl tolakodó a kérdés.
2016. szept. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!