Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnal alvás?

Figyelt kérdés
Szerintetek 17 évesen 1,5 éves kapcsolat után korai együtt aludni? Mert mi mar nagyon szeretnek együtt eltölteni egy éjszakát :)
2016. szept. 26. 21:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na nemrég beszéltem vele. Sőt! Ő hozta fel a kérdést h lefekudtunk-e mar. Nemet mondtam, de mivel mar úgyis arról volt szó rákérdeztem h aludhatnek-e vmikor ott. A válasza egy hatalmas NEM volt. Mondtam neki h gondolja at inkább es ne mondjon rögtön nemet de nem volt hajlandó. Elkezdte h jaj meg csak 10.es vagyok ( pedig amúgy 3.os vagyok csak volt előkészítő évem) es h mit gondolok h ez csak így megy. Mondtam neki h Ki a halál meri ezt osztályban mert azert jövőre mar 18 leszek es tobb mint egy eve együtt vagyunk.
2016. szept. 28. 21:29
 12/15 anonim válasza:
Én is 17 éves voltam mikor összejöttem a párommal. Lent voltam náluk, és az ünnepi járat miatt nem tudtam hazamenni. Nagyapám nevelt(ami szerintem rosszabb mint egy anya). Aztán felhívta párom, hogy "sajnos" ott kell hogy aludjak. Nem azt a reakciót kaptuk, amitől tartottunk. 😥☺ Aztán már személyesen is megbeszélték, és elmondtuk hogy nem a szex miatt szeretnénk együtt aludni, hisz ha csak azt szeretnénk az máskor is lehet !
2016. szept. 30. 00:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem értem miért csinálja ezt anyum... Es nem tudom hogyan tudnám meggyőzni mert mindenre van vmi szava
2016. szept. 30. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna letagadni a szexet... Mert így az együtt alvás egészen más kontextusba kerül. Most arra kéne engedélyt adnia, hogy valami suhanc megdugjon. Ez pedig egy fájó dolog a szülőknek.
2016. okt. 28. 05:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt mondod h inkább mondjam el neki? Igazabol gondoltam mar erre mert ha igy se ugyse enged el akkor igazabol mindegy h tudja-e vagy sem
2016. okt. 29. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!