Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejönne egy ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Belsőleg: Kicsit félénkebb, nehezebben nyílik meg, nehezebb megszerezni a bizalmát, de ha valakiben megbízik, akkor az előtt az ember előtt nagyon meg tud nyílni. Nem beszél feleslegesen, csak ha kell vagy ha szeretne, de néha akár percekig tud megállás nélkül beszélni, ha egy olyan emberrel van aki megbízható és akit szeret (mondjuk egy jó barát). Senkivel sem előítéletes, ha valaki nem szimpatikus neki, nem barátkozik vele, de nem kezdi el csúfolni, piszkálni. Nyitott az új emberekre és az új dolgokra. Udvariasan és kedvesen viselkedik az emberekkel. Szorgalmas, a rábízott feladatokat elvégzi, a kötelessegeit teljesíti. Megbízható és őszinte, ha valaki rábíz egy titkot, sosem adja tovább. Néha türelmetlen, de ez helyzettől függ. Ha valamit akar, addig harcol érte, amíg meg nem szerzi. Makacs, nem hagyja hogy mások befolyásolják vagy mások mondják meg neki, hogy mit csináljon. Figyelmes, észreveszi ha másoknak segítség kell. Nagyon békepárti, nem szereti a veszekedést és nem is tud valakivel sokáig haragban lenni, főleg nem olyannal, akit szeret.

Külső: átlagos magasságú (nem magas de nem is olyan alacsony), hosszú barna hajú, meleg bőrtónusú. Az alkata is megfelelő, átlagos, nem kövér, nem hájas, nincs rajta felesleg, de nem is csupa csont és bőr. Az öltözködése nőiesebb (nem szeret utcára sportcipőt hordani vagy túl egyszerű pólókat), sportoláshoz viszont nagyon szereti a jó sportcipőket, sportnadrágokat stb. Szereti az ékszereket, de nem viseli minden nap. A kezén szinte mindig festi a körmét, leggyakrabban visszafogottabb színekre (halványrózsaszín például), de néha használ erősebb színeket is (például bordó vagy lila). Sokszor mosolyog.

Nem azért írtam hogy most itt ismerkedjek, csak kíváncsiságból, mert nekem még nem volt egy barátom sem (tini vagyok de most a koromat nem szeretném leírni, de nem 10 éves vagyok mielőtt bárki azt gondolná), szerintem nem tetszettem még egy fiúnak sem.

2016. szept. 25. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Jól hangzik, de a körömfestés nálam elég nagy turnoff :(

16F

De persze csak az én bajom ez, nyugi

2016. szept. 25. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem rossz :D
2016. szept. 25. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi különöset nem írtál, teljesen átlagos. De a privátok számából amit kapni fogsz, úgyis tudni fogod a kérdésre a választ.
2016. szept. 25. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nagyon is de persze ez még nem jelent semmit. 18F
2016. szept. 25. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Bejösz, kedvesnek tünsz. Szivesen összejönnék egy ilyen lánnyal. Csillagom ne keseredj el majd lesz valakid nő vagy ha nem teszel semmit is lesz valakid és még válogathatsz is. Csak mosolyogj szépen és töltsd meg az a sok fagyos szivű embert melegséggel. F/23
2016. szept. 25. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nagyon tetszel. 17F
2016. szept. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!