Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar, ha egy fiú pattanásos/miteszeres?
Nem lehet ellene mit tenni, egy megoldás van, bőrgyógyász.
Rettentő pattanásos voltam, szintén kentem mindennel, semmi sem használt. Elmentünk bőrgyógyászhoz, vettek vért, adtak gyógyszert amit minden nap délben kellett bevennem és kész. Azthiszem talán 1 évig tartott az egész, de az első két hét után már látható volt a javulás. Most már nem kell szednem, tiszta az arcom. (Inerta nevű gyógyszert szedtem, ha érdekelne valakit.)
Mondjuk ha nem nyomkodnád, nem lenne még rondább a fejed.
El kell menned bőrgyógyászhoz és ő ad normális kenőcsöt, vagy gyógyszert, ami rendbe hozza.
Tudom, mert öcsém is ilyen ragyás volt, a mostohaanyám állandóan nyomkodta neki, amitől totál katasztrófa lett a srác. Aztán mikor már unta - meg többen megjegyeztük, hogy nagyon csúnyán néz ki -, elment dokihoz. Ő elsősorban látatlanban is leidiótázta a mostohámat - :D -, adott krémet, meg vérvétel is volt a hormokok miatt, és szigorúan megtiltotta a nyomkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!