Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek, hogy megy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek, hogy megy olyan könnyen a kép küldés egy idegennek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy nem féltek attól, hogy az arc képeteket kirakják valahova, felhasználják, vagy egy ismerős meglátja.. Főleg, amikor kiírjátok, hogy vélemény? és belikelve egy kép.. Hogyan tudtuk megbízni egy vad idegen emberben, akiről nem tudjátok ki is valójában? Pláne, ha pucéran vagy kevés ruhával vagytok rajta? Felfoghatatlan. Tök simán ki tudják nyomozi ki vagy. Vagy csak én vagyok ilyen paranoiás? 16/L

2016. szept. 20. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen, amikor az embernek önértékelési problémái vannak és ez az érzés felülkerekedik a józan paraszti eszénél.
2016. szept. 20. 14:12
 2/2 anonim ***** válasza:
A legtobben, ahogy en is arc nelkul rakunk fel kepet nyilvanosra. Ha valaki nagyon kivancsi, akkor privatban elbeszelgetek vele, es megtudakolom a szandekait
2016. szept. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!