Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek homoszexuális a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek homoszexuális a haveroM?

Figyelt kérdés

Az ő jellemzői:

Szereti a Violettát és a Soy Lunát.

Mindig a lányokkal van.

Lányregényeket olvas.

imád ruhákat nézni, próbálni, imádja a plázát.

lányos mozdulatai vannak, meg olyan lányosan sikít.

Régen Hannah Montanas pizsamája és füzetei voltak és azt mondta, hogyha felnőtt lesz át fogja műtetni magát nővé.

Állítása szerint a nőkhez vonzódik, és állítólag volt már lányba szerelmes, viszont az utcán már megbámulta a fiúkat...

14/F

2016. szept. 16. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Elképzelhető, igen, hogy meleg a haverod.

De még fiatalok vagytok, keresi önmagát, talán kísérletezget. Nekem spec nem voltak ilyesmi vonzalmaim, mindig a lányok jöttek be, de nem elképzelhetetlen, hogy valakinél jelentkezik, miközben "keresi az utat".

Lehet biszexuális, mindkét nem érdekli. Ezzel sincs semmi baj.

Ha te elzárkózol ettől, tehát nem vagy meleg, akkor sem kell, hogy megromoljon a jó viszony. Ha közeledne, egyszerűen megmondod neki (nyilván nem bunkón), hogy rossz ajtón kopogtat.

Nincs ezzel tényleg semmi baj. Az öltözködés, zenei ízlés stb ettől független, bár éppen árulkodó lehet. De lehet simán csak az jön be neki, és pont.

2016. szept. 16. 09:23
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Hát biztosan nem teljesen hetero.

Át akarja magát műtetni nővé. Ez elég sokat elmond, ha a többit nem is nézzük.

2016. szept. 16. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

És a szülők meg vették neki a Hannah Montanás pizsamát, mi?

Egyébként ha igaz, ennyiből már rájöhetnél, hogy meleg, de ha a haverod, akkor ugye ez nem számít.

2016. szept. 16. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta, hogyha felnőtt lesz át fogja műtetni magát nővé. "

Akkor TRANSSZEXUÁLIS.

2016. szept. 16. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

első vagyok:

mondjuk az is érdekes (és abszolút nem helyes), hogy ha egy lány szereti a fiús dolgokat (ruhák, játékok), később is jobban érdekli mondjuk a foci meg az autóverseny, mint a smink meg a shoppingolás, illetve nem nőiesen öltözik és viselkedik, akkor az vagány, de ha egy fiú a lányos dolgokat kedveli, (ruhák színei, játékok stb.) akkor mindjárt rásütik, hogy "biztos ratyi"

2016. szept. 16. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

előző vagyok megint:

személy szerint nekem is mindig jobban bejöttek a vagányabb csajok, akiknek farmergatya/dorkó volt a ruha, sminket csak a reklámokban láttak, és kis retikül helyett gördeszkát fogtak a kezükben, mint a magassarkúban parádézó, 6 centi vakolatot az arcán viselő habos-babos nőcik meg a plázap*csák.

2016. szept. 16. 12:04
 7/9 anonim válasza:
100%

Nem meleg, hanem transznemű. Van egy kis különbség.

Én világéletemben fiú akartam lenni, aztán rájöttem, hogy azzal sem barátkoznék meg, szóval inkább lennék nemtelen, legalább senki nem szólna be, hogy ez vagy az "nem illik egy ifjú hölgyhöz". :D

21/L

2016. szept. 16. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
na 7-es igen, ez meg a másik. Nem illik...hagyjuk már ezt a marhaságot. Párom nő létére szokott olyan "galambokat eregetni", hogy nekem férfiként becsületemre válna. És akkor mi van? Nem illik.... Na a háromszög forma a kör alakú lyukba, az nem illik :)
2016. szept. 16. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
#10 Te már csak tudod.
2016. szept. 16. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!