Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÉGYSZIVES SEGÍTSETEK! Miért lehet ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Van ez a csaj akiről úgy érzem hogy bejövök neki (voltak jelek)de van hogy a beszélgetés vége fele nem ír vissza. Azért nem értem ezt mert ő szerezte meg a számom egy csoportból amiben együtt benne voltunk és ő volt az aki rám irt. Amikor vége lett a kollégiumnak 2 hétre rá felvett engem snapchat-en és írt is.. érdeklődőtt h mi van velem meg stb.. Én is ugyanugy tőle megkérdeztem tőle hogy hogyvan meg minden. Kollégiumba is fura volt amúgy na mind1.. Légyszives adjatok valami tanácsot hogy mit csináljak. Nagyon szerelmes vagyok ebbe a csajba és tényleg nem tudom hogy mit csináljak.2016. szept. 15. 21:58
1/2 anonim válasza:
Hát ... talán próbáld meg ezeket a kérdéseket neki feltenni, lehet segítene, nemde?
2/2 anonim válasza:
pihentesd kicsit a beszélgetést, amikor dumáltok csak lazán.. és légy kíváncsi, de ne ijesztő módon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!