Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a mai 13-17 éves lányokról és fiúkról? 15/l
Figyelt kérdés
Tudom, hogy erről a témáról csak hatalmas általánosításokkal lehet véleményt kifejteni a kérdésemre válaszolva. De kíváncsi vagyok arra, hogy kinek mi a véleménye, hogy több szemszögből tudjam nézni a dolgokat, mert kezdek besokallni a korosztályomtól...2016. szept. 12. 21:46
11/11 értelmestelenséggel válasza:
Igazából a látszat: ecsethajú majmok és vasalthajú kifestett libák... Nem igazán érzem hogy a belső eltérne. 15 évesen büszkék rá hogy felcsinálták őket, melegnek tartanak mert nem vagyok kanos gyökér aki mindenkire rámozdul, és éreztetik ha egy ember más, kilóg... lehet tagadni, lehet ellentmondani de egyszerűen én ezt látom magam körül. Természetesen vannak kivételek, mind a kéT nemben, én is igyekszem a kivételekkel barátkozni, a piszkálódással nem törődni. A mai világról nem mondhatom azt hogy nincs rendben, csak azt hogy úgy érzem nem az, amit én is elképzeltem, amire vágytam.(annyit tennék hozzá, hogy nem tartozok a "nyomik" közé, de nem is vagyok a társadalom megbecsült, vagyis elfogadott tagja. Igyekszem átvészelni a napokat, heteket, és várom a változást, amit nem tapasztaltam ebbe az önző felszínén világban.) 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!