Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SEGITS!

Figyelt kérdés

Az en "kis" szerelmes tortenetem.

Baratnomnel voltam.

Baratnom szokasosan ki kisert buszmegbe. ( en mar az elott 1-2 ora ra mondtam neki hogy en bele faratam abban h nem lehetek szerelmes...senki nem szeret...!)

Jott a buszom....feldzaltam.

Mi kozben kertem jegyet hatra nezztem...lattam hattul egy fiut aki leset es en is nagyon ot!

O hatul ult de en elore ultem....

Ez meg nem is erdekelt annyira....

Mikor leszalltam a buszrol meg alltam ellote es az ablakon keresztunk bamultuk egymast....nem ertetem mi ez....

Haza ertem jo kedvem lett...

Ra 30 percre kapok egy uzenetett!

(A fiutul a buszon)

"Szia te voltal nem reg a buszon?!:D),,

Lesek egy nagyot Wftt...

Beszelgetunk masnap elhuvot talalkozni..:)

NAGYON JO VOLT!

Aztan 1 hetig egy folytaban egyutt buszoztunk...

Azt hittem valami alakul...

Szivezet meg ilyenek hol ott csak baratnak kelletem..:(

De miert rugot be mikor le tiltotam.. es irta azt hogy "hianyzol...irj mar kisember..,,

Ha csak baratott erzet?

Ti ezt h lassatok????:((

Valaki SEGITSEN MIT TEGYEK??

2016. szept. 12. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Először is idegesít az írásstílusod.

Lehet, hogy szimpatikus voltál, tetszettél neki, de amikor jobban megismert, akkor rájött, hogy baráti kapcsolatot tudna elképzelni veled. De barátként jó volt veled és barátként nem akart elveszíteni.

2016. szept. 12. 17:49
 2/2 anonim válasza:
Várj, most akkor ez meleg téma ?
2016. szept. 12. 18:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!