Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már veletek olyan, hogy valaki más megtetszett miközben volt csávótok?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy jártatok valakivel, de egy másik srác hirtelen nagyon szimpatikus lett, és titkon vonzódtatok hozzá.?2016. szept. 11. 20:04
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve mit csináltatok ebben a helyzetben? Továbbá volt már olyan, hogy volt egy srác aki tetszett nektek, de mégis mással jöttetek össze, mert a másikkal nem alakult ki semmi? Ilyenkor ha az a srác odamenne hozzátok mit csinálnátok?:D
2016. szept. 11. 20:08
2/4 anonim válasza:
Nekem most van ilyen. A srácc meg akar ölelni mert tudja hogy a barátom sose tenné és szeretet hiányom van.
Nem tudtam mit mondjak erre így tereltem a témát. De tudom hogy ezzel a fiúval úgy se lehetne semmi. Azért jó hogy beszélhetek vele😊
4/4 anonim válasza:
normális lány ha kapcsolatban van és szereti a párját akk soha nem tetszik meg neki más kivéve ha kuuuurva ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!