Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre több tini (18 év alatti)...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több tini (18 év alatti) hányná ott a családját a szerelme miatt. "Együttélés" miatt, hogy összeköltözzön a 20 feletti párjával. Neked mi erről a véleményed?

Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Naivak.
2016. szept. 11. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
naivak vagy kisebbség
2016. szept. 11. 14:12
 3/4 anonim válasza:
58%
Szerintem ez akkor a legrosszabb, amikor pár hónap után döntene így a fiatal. Egyrészt nagy a valószínűsége annak is, hogy fellángolás az egész, mintsem komoly, mély érzelem. Én is tini vagyok (16 éves), és a párom 22 éves, de nem bírnám elviselni azt, hogy ő már lassan dolgozni jár, én meg koptatom az iskolapadot, és ő tartson el. Ha mindketten dolgozó felnőttként ismerkedtünk volna össze, akkor is várnék az összeköltözéssel, nem hogy még most, szinte gyerekként. Persze az sem mindegy mennyivel 18 év alatti, mert ha már csak egy pici kell, hogy betöltse a 18-at és papíron felnőtt lehessen, utána azt csinál, amit akar, munkába is állhat, össze is költözhet a párjával. Szerintem ebben az esetben már inkább az számít, hogy mióta vannak együtt. Összességében szerintem elég nagy meggondolatlanság tud lenni egy ilyen elhatározás. Képes az én korosztályom önmagát sokkal érettebbnek, önállóbbnak gondolni, mint amilyenek valójában, és ész nélkül döntéseket hozni, amelyeknek nem számolnak a következményeivel, buktatóival.
2016. szept. 11. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nevezhetjük naivaknak... mert már több ilyen van, mint "normális". Szóval, most már ők mondhatóak normálisnak, vagy átlagosnak.
2016. szept. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!