Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt velem a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt velem a fiúk?

Figyelt kérdés

18/L

Összesen 3 fiú volt akikkel beszélgettem, de mindegyik átvert igazából, szórakoztak velem.....nem tudom feldolgozni, főleg hogy az egyikbe bele is szerettem, olyan jó volt vele lenni, de az egész csak egy átverés volt. Miért szórakoznak velem?? Normális lány vagyok, lehet velem mindenről beszélgetni, nem vagyok ráakaszkodó sem, azt mondják szép vagyok...akkor meg miért csinálják velem?:((( Mire elhiszem, hogy tudok boldog lenni, mindig nagyot koppanok

2016. szept. 10. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Ez azért van mert nőként jobban vágytok a szép hazugságra,mint a csúnya igazságra!!! Az őszinteség természeténél fogva olyan hogy nem szép. Pl. Ha fiúként azt mondanám szeretnék veled le feküdni: Mutass már olyan lányt aki lefeküdne 1 fiúval csak szimplán az élvezet kedvéért,nagyon kevés van.Mert ez a fiú csak perverz lehet,és minden ami csak épp jó nem. Ezért a fiúk hazudnak.Jaj de szép vagy,aranyos,járni szeretnék veled,örökké veled akarok maradni...és még sorolhatnám.persze fele sem igaz.

A TÉNY. A pasik csak azért hazudnak,teszik a fejüket,gyúrnak,és egyéb hogy a huncut,nedves,rossz kislány bugyitokba nyúlhassanak.

MIÉRT??????????????????

MERT EZ ŐSZINTÉN SOHA NEM MENNE!!! Ami eleve szánalmas.Nem az hogy hazudnak,hanem hogy 1 szexhez hazudni kell. Hisz ti is vágytok szexre igez?HISZ TI LÁNYOK NEM FOGADNÁTOK EZT EL:

2016. szept. 10. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:
ha már valakivel ismerkedtek Hány éves vagy? Hány centi? Milyen a szemed? Hosszú a hajad? és még sorolhatnám a kritériumokat amiknek 1 pasinak meg kell felelni,aminek nem hogy nem tudunk pasik,hanem nem is akarunk. Ezért hazudnak a pasik. 1 szexhez vagy ahhoz hogy szerelmes lény nem a kor a fontos,és a magasság,meg a súly,hanem az öszkép,a belső és egyéb amire nők ti nem vagytok kíváncsiak.
2016. szept. 10. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak szimplán nincs szerencséd, i think
2016. szept. 10. 20:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!