Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket küldjek felé?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, de ő szerintem még nem vett észre. Próbálok csinosan kinézni, több-kevesebb sikerrel, és néha észreveszem, hogy néz, de utána így 'megszakad' a dolog. Én pedig túlságosan is félénk vagyok ahhoz, hogy beszéljek vele, szerintetek ilyenkor mi a teendő?🙄2016. szept. 10. 14:47
2/7 anonim válasza:
hány éves vagy? Írj privátot és talán segíteni is lehet, mert ennyiből nehéz rájönni a részletekre
3/7 anonim válasza:
Én is hasonló esetbe vagyok. Szerintem először csak jelezd neki hogy tetszik neked. Mosolyogj rá vagy kacsints rá esetleg köszönj neki a többit pedig hagyd rá.
4/7 anonim válasza:
Csinálj füstjeleket:D
Viccet félretéve, nézz mélyen a szemébe sok ideig, próbálj mosolyogni rá, meg ilyenek, ha barátnőddel vagy, akkor is adhatsz egyértelmű jelzést, hogy mindketten ránéztek(vagy ha többen akkor annyian), így tudni fogja, hogy róla beszéltek:D Viselkedj egy kicsit nem természetesen amikor a közelében vagy, szabadulj fel, vigyorogj, a testeddel felé fordulva sétálj egy darabig, aztán válts, ha már túl közel vagytok:D
Van egy lány aki ugyanezeket csinálja velem, és annyira imádom, még úgy is hogy nem ismerem:D Hétfőn tervezem leszólítani, ha minden jó lesz:D
Neked is hajrá;D
5/7 anonim válasza:
Ne jeleket küldözgess neki. Odamész, és megmondod neki, hogy bejön. Vagy ráírsz, és ott mondod el. Utálom az ilyen taktikázásokat, játssz nyílt lapokkal!
6/7 A kérdező kommentje:
#5: már túl sokszor használtam ezt a nyílt lapok dolgot, és sosem lett jó vége..
2016. szept. 10. 17:20
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy én vagyok az vagy lehet hogy mégse. Én nekem is tetszik egy lány kb Ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!