Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy srác a suliból...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác a suliból mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már eléggé régóta tetszik, közben tetszett más is, de valahogy nem tudtam elfelejteni, ha köszönünk egymásnak mindig mosolyog, egyszer-kétszer már beszéltünk, de én kezdeményeztem általában inkább a haverjaival lóg és mivel végzős kicsit aggódok, hogy elkések, vagy nem tudom, de mostanában bent van egy-két álmomban, mindig őt keresem a szememmel a folyosón és előfordul, hogy összeszorul a mellkasom vagy gombóc lesz a torkomban, a rá gondolok... 16/l (trollok kíméljetek, tudom, hogy millió ilyen kérdés van, de inkább kiírtam) hozzátenném, hogy nem egy bányarém, hip-hopozik és zongorázik, figyelmes, kedves és vicces nem az az elszállt, de annak ellenére, hogy nem vagyok egy bányarém nem akarok facebookon se írni, nem érzem, hogy haladtam volna azzal, hogy beszélgetést kezdeményeztem élőben...

2016. szept. 9. 18:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szokott kicsit remegni a hangja, vagy pirulni, vagy remegni, vagy ilyenek? Mert ez így nem elég konkrét, hogy elképzelhetőnek tartod. Vannak annak jelei, hogyha valaki nem ura teljesen önmagának, hanem inkább a félelmei vannak jelen. Magyarul félénkebb:D
2016. szept. 9. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!