Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZerintetek mit kéne csinálnom?
Barátnőmmel távjapcsolatban vagyunk és amikor megismertem mondta,hogy régebben cigizett meg ivott bulikban..de utána abba hagyta miattam részben mert én nem szeretem az olyan lányokat szerintem vissza tazító...Régen is a barátnőivel ment ők hívtk folyton és miattuk volt az egész egyszóval szar társaság..
Most új suliba ment és közölte velem,hogy megint inni fog meg cigizni...mert az osztálytársak hívják és kínálgassák a suliban is..és ő elfogadja..és tuja,hogy nem szeretem ha ezt csinálja mert csak neki akarnék jót de ő folyton röhögve közli velem,hogy így meg úgy cigiztek suliban,tesin meg ilyenek...nekem meg elcseszi a kedvem a vele és csak annyit írok,hogy:Az jó,meg ilyenek..
Szerintetek törődjek bele vagy mit csináljak?
Nem akarom elveszíteni de engem irritálna ha látnám..
Egy árva szóval sem mondtam,hogy még akarom neki mondani,hogy mit csináljon.Csak az nem tetszett,hogx tudja hogy nem szeretem de azért a mondja,hogy cigizik meg ilyenek.A szar társaság meg magán vélemény,én így látom,te másképp ilyen egyszerű.
A helyesírási hibákért meg bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!