Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a helyes visszautasítás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a helyes visszautasítás?

Figyelt kérdés

Lesz egy mozis találkozóm egy sráccal (évfolyamtárs) akinek lehetséges, hogy tetszem.

Mivel leszbikus vagyok nincs sok esélye nálam így szeretném ezt tudatni vele, ha esetlegesen bevallja mit érez.

Viszont édesanyám szerint nem kéne elárulnom ezt a dolgot a gimis első évem első hetén.

Szerintetek? Ha a mellett vagytok, hogy ne mondjam el neki akkor mit kéne mondanom?

15L

2016. szept. 7. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod tudatni hogy leszbi vagy akkor ezt elmondod neki hogy neked nem jön be csak azt kihagyod hogy leszbikus vagy. Ilyen egyszerü:)
2016. szept. 7. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Megértem anyukádat, hogy nem szeretné, hogy bántsanak, de nem hiszem, hogy ezt lehet halogatni. Mármint ki tudja, hányan fognak még randira hívni, amiből az jön majd le a többi lánynak, hogy hetero vagy, és ha van is köztük leszbikus (vagy biszex), nem fog kezdeményezni. Ha nem is az elején az évnek, de mihamarabb éreztetni kellene a fiúk felé, hogy nincs sok esélyük. De ha nem szeretnéd, akkor csak mondd azt, hogy nem szeretnél most kapcsolatot, de barátok lehettek, vagy nem állsz készen egyre, stb. Viszont szerintem ezekkel a válaszokkal nem az igazat mondanád el neki, és ha később kiderül, hogy milyen beállítottságú vagy, valószínűleg leesne neki, hogy miért pattintottad le, de addig csak gondolkozhat azon, hogy mit rontott el, vagy min kéne változtatnia.
2016. szept. 8. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Jól értem, hogy jelen pillanatban ott vagy, ahol kvázi 0 időt töltöttél még, de legalább 4 évet eltöltesz? Ilyesmit nem szerencsés elmondani az első (bocsi) jöttmentnek. Hogy híre megy, az 100%, és ha egy hónap múlva bárki is tud rólad valamit, az az lesz. Ha a nevedet nem is tudják, ezt tudni fogják. Annyit elég mondani, hogy nem jön be, nem vagy érett egy kapcsolatra, itt a sok új arc a suliban, stb. De azt nem kell tudnia senkinek, hogy kik tetszenek.

Az abszurd, hogy "hátha vannak mások, akik majd így mernek nyitni feléd". Ha bármi ilyesmire adod a fejed, tartsd távol a gimitől, kérlek! Ebből egy gimiben előbb-utóbb óriási botrány lesz, és hogy jól nem jársz vele, az 100%. Ha nem vet meg mindenki azért, mert úgy érzed, a lányokat jobban szereted, azt nem bocsájtják meg neked, hogy a gimi jó hírét porig romboltad.

Egyáltalán miért ígérkeztél el moziba? Legközelebb ha elhív moziba, mondd neki, hogy ugye csak baráti alapon mentek, mert sajnos nem szeretnél vele párkapcsolatot.

2016. szept. 8. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Miert rontana egy iskola hirnevet az,hogy van a diakok kozott leszbikus? A varosom legjobb sulijaba jarok,es itt is rengetegen vallaljak nyiltan a massagukat. Tobb olyan fiatal van,aki a sajat nemehez (is) vonzodik,mint hinnetek. Na mindegy.

Egyebkent ha nem szeretned ezt igy az elso heten felvallalni,szimplan csak mondd,hogy mas tetszik. Nem kell hozzatenni,hogy milyen nemu az illeto.

Ui: Normalisabb gimikben intelligens emberek tanulnak,ergo a tobbseget ez szerintem nem zavarna. Nalunk peldaul egy hihetetlenul buta es primitiv hungarista sracon kivul soha senki nem szolt be a meleg/leszbikus/biszex/transzszexualis iskolatarsaimnak.

2016. szept. 8. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondd meg. Én meleg vagyok. Egyszer egy srác úgy utasított el, hogy "maradjunk évfolyamtársak, nekem nincs szükségem többre". Ez akkor elég keményen hangzott, de utólag visszagondolva szerintem jobb, mint ha azt mondta volna: "én nem vagyok meleg, esélyed sincs". Nem kell belekavarni a nemi orientációt. Két ember találkozik, és mást akarnak: ez a lényeg.
2016. szept. 8. 18:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönök minden választ!
2016. szept. 8. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!