Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
13 évesen minden lánynak körülöttem ban pasija baratja és nekem nincs és már nagyon szeretnék suerintetek gáz hogy a legtöbb 13 évesnek már van pasija?
2016. szept. 7. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

manapság ez már normális, de egyáltalán nem gáz az, ha valakinek nincs. Szóval szerintem az se gáz ha van valakinek ilyen korban, illetve hogy nincs.

Valójában szerintem sose gáz ha valakinek nincs. Sokan azt látják ebbe bele, hogy nem kell senkinek, tehát hogy emberileg biztos probléma van vele, hogy húú nincs senkije milyen gázos ember lehet már, pedig lehet csak nem akart, vagy nem jött még olyan akivel szerette volna. Ezért hülyeség ez, hogy gáz az akinek nem volt, vagy nincs senkije akár 17-18 évesen is..

2016. szept. 7. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Átlag. Én is szarul érzem magam néha, ha azt látom, hogy velem egykorúaknak már van pasija, vagy legalább van aki érdeklődik utánuk, de ilyenkor elröhögöm magam és én érzem szánalmasnak magam, amiért 13 évesen ilyenen jár az eszem. Szerintem jobb, így, mint hogy beállj a sorba és olyan futószalag átlag csaj legyél😉
2016. szept. 7. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne bitáskodj inkább nézz Dóra a felfedezőt az hogy másnak kapcsolata van azzal ne törődj elsődlegesen csak magadra koncentrálj csak a saját érzéseidre hagyatkozz ne másokra:)
2016. szept. 7. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves lány vagyok.Nekem sincs pasim, viszont őszintén szólva nagyon szeretnék.Lehet az is a baj hogy én komoly kapcsolatot akarok, nem csak azért hogy elmondhassam hogy van valakim.De szerintem előbb -utóbb úgyis lesz.Amúgy nem tartom cikinek.Ha gondolod írj privibe, és beszélgethetünk.
2016. szept. 7. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a zöld pacsi!:)
2016. szept. 9. 05:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!