Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belehet pótolni a kimaradt dolgokat 15-19 éves korig 19/f?
A helyzet az hogy 19 éves vagyok,de alig vannak barátaim:
Ami annak köszönhető,hogy míg iskolába jartam,soha nem mentem senkivel sehova,mivel szinte mindíg szekáltak(pár ember kivételével) stb...,emiatt
eléggé önbizalomhiányos vagyok.
Így,hogy idèn végeztem és elkezdten dolgozni,a munkatársaim is inkább piszkálnak,gúnyolnak ezzel.
Szóval a helyzet az,hogy még soha nem volt barátnőm,nem csókolóztam és még nem voltam eggyütt egyetlen lányal sem(ölelést,puszit sem kaptam még)
Ez nyílván azért van mert:
Nem járok el bulizni(nincs kivel,meg már munka,a hobbiim miatt nem is lenne rá időm) (nem garantált,hogy buliban lenne barátnőm,de nagyobb a statisztikai esélye)
Ismerős lanyokkal sem tudok úgy viselkedni mint az átlagos korombeli fiúk(mimdíg komoly vagyok,nem merek velük viccelődni,fb-n sem merek nekik írni stb...)
Ha pedig egy ismeretlen lányhoz kellene oda mennem akkor soha nem tudom rávenni magam,mert folyamatosan csak az van a fejemben,hogy miként fog elküldeni.(ez azért van mert régen/most is szekálnak)
Jelenleg ha épp nem dolgozom,akkor a hobbimat csinálom vagy otthon vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!