Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez "megkerülés" lenne? Vagy inkább én irjak neki? mit?
egyik fiú ismerősömtől kérdeztem valamit, amire nem volt konkrét válasza, csak annyi, hogy "nem tudom"
szerintem ez nemet jelentett, ezért nem agyaltam rajta tovább, viszont anya szerint ez azt jelenti, hogy nem tudja :D
és azt mondta anya, hogy ha gondolom, felhivja a srác anyukáját (ismerik egymást) és megmondja neki, hogy kérdezzen már rá a fiánál, hogy igen, vagy nem?
vagy akár a sráccal is beszél
de ez szerintem kicsit olyan szervezkedős, vagy nem is tudom
és ugy gondolom, hogy inkább nekem kéne irnom a srácnak, mivel jövő keddig nem találkozom vele
szerintetek?
ha én irok, mit kéne?
16/L, 17/F
nem, dehogyis :D
csak annyit, hogy táncolna-e velem? :D (suliban minden évben van táncsuli és most az én évfolyamom megy)
3. én is ettől parázok
4. nem néz ki rosszul, de jelenleg más tetszik :D
és azért hivtam el, mivel ő tavaly táncolt, egész ügyesen és az évfolyamomból nem igazán van olyan, akivel táncolnék és azért érdekel a válasza, mert ha nemet mond, akkor úgy megyek el az 1. próbára, hogy tudom, hogy onnan lesz párom, viszont ha igent mond, akkor nem kel paráznom, hogy nem lesz párom esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!