Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Több lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Több lent

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivrl már régóta beszélgettünk és ő többet szeretne. Viszont nemrég léptem túl egy durva szakításon, a barátom megcsalt és hazudott. És igazából nagyon jól kijövünk, de félek belemenni már előre, hogy megint megtörténik ugyanez:(

17/L

2016. szept. 7. 06:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne is törődj azzal hogy mi lesz. Feküdj le vele. Ha elhagy,egy tapasztalattal és egy trófeával több lesz. Holnapután úgyis jön a következő...
2016. szept. 7. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de szerintem a kérdező arra gondolt azzal, hogy többet szeretne, hogy több mint barátság. Javítsatok ki, ha nem a párkapcsolatra gondolt. Mennyi az a régóta? Ha szeret téged, akkor tud lassabban haladni, mondd el neki is, hogy mit érzel. Elhiszem, hogy nehéz újra bizalmat adni valakinek, de te érzed, hogy milyen szoros a kapcsolatotok.
2016. szept. 7. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem közel egy éve egy ugyanilyen helyzetben lévő lány dobott ki (én voltam az "új fiú"). Azóta nem tudtam egyenesbe jönni, azóta nem tudok szeretni, azóta nincs önbizalmam. Persze az később derült csak ki, hogy ilyen helyzetben volt, mert én később ismertem meg, mint, hogy szakított volna, de ő nem mondta el nekem és ok nélkül hagyott ott.

Mindenképp mond el neki, hogy mi a helyzet!!! Ha még jobban megakarod érteni milyen a másik oldalról egy ilyen szituáció, nyugodtan írhatsz privátban. 17/F

2016. szept. 7. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, ugy ertem tobb mint baratsag azt mondja szeret de en nem tudok hinni mar senkinek, nagyon lelkis vagyok amugyis es elozo baratom teljesen padlora kuldott es mar nem tudom mit gondoljak es inkabb lennek egyedul egesz eletembe, de minden fiu eddig azt mondta hogx szeret es sosem csalna meg aztan 2 het meg masfel honap volt es mindegyik ezt tette ..

Es nem.merem 3.szor megprobalni ..

Es nem, meg nem fekudtem le egxikel sem ..

2016. szept. 7. 17:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!